Boråstapetit – Ruotsalainen Design parhaimmillaan

Boråstapetit – Luonto, kuviot ja ruotsalainen design edellä

Vuonna 1905 Waldemar Andrén perusti tapettitehtaan Boråsin kaupunkiin, lähelle Göteborgia.

Tapettitehtaassa syntyneestä tuotemerkistä kehkeytyi myöhemmin Ruotsin tapettimaailman menestystarina, suosittu brändi ja ylpeyden aihe – Boråstapeter, suomalaisittain Boråstapetit ovat siitä lähtien edustaneet Ruotsin tunnetuimpana, vanhimpana ja eniten myytynä tapettimerkkinä.

Kunnianhimoisena päämääränä oli tehdä tapetteja suuressa määrässä niin että kaikki saavat nauttia upeista seinistä kotonaan.

Kun klassinen ja nykyaika kohtaavat

Mallistot ovat hyvin moni-ilmeisiä, erottuvia ja ajattomia tapettimarkkinoilla. Luonto ja kasvit ovat monesti yksi pääpiirre niissä.

On helppo tunnistaa lukuisten tapettien merestä, mikä on Boråstapetti. Se ehkä paljastaa, miksi ne ovat niin arvostettuja.

Värisilmä Espoo Muuralasta löydät suositun Boråstapeter-brändin upean valikoiman. Kukoistavat tapetit suovat sinulle vaihtoehtojen kirjon maailman, jonka tarkoitus on tuoda laadukasta skandinaavista designia suoraan kotiisi.

Seinäsi erottuvat tavallisen kodin perinteisten valkoisten seinien joukosta taatusti!

Boråstapetit

Pottery, Scandinavian Designers II. Keramiikkaa rakastava Stig Lindberg suunnitteli tämän ihanan leikkisän ja muotoaan muuttavan kuosin.

Erityyliset Boråstapetit – Löydä kotiisi juuri sinunlainen uniikki tapetti

Tässä muutama esimerkki Boråstapetti-mallistosta jokaisen tyylitietoisen kotiin, tutustu ihmeessä myös koko valikoimaamme.

boråstapetit

Köksväxter, Scandinavian Designers II. Lisbet Jobsin luoma kukoistava ja luonnosta inspiraatiota saanut kuosi, joka edustaa hänen tunnusomaista tyyliään. Kesätunnelma ja kasvien elollisuus huokuvat kodissasi tällä kuosilla. Eipä tarvitse ostaa tekokasveja!

boråstapetit

Bladranker, Scandinavian Designers II. Arne Jacobsen tykkäsi yhdistellä luomissaan kuoseissaan yksinkertaisen designin ja luonnon. Niissä skandinaaviset kasvit kiemurtelevat taiteellisesti ja luonnolliset sävyt yhdistyvät – simppeli on joskus todella kaunista ja ajatonta.

boråstapetit

Berså, Scandinavian Designers II. Tämä erottuva ja ikoninen suosikkikuosi vihreine lehtineen voidaan löytää helposti ruotsalaisten kotien astiastosta tai seiniltä. Suosittuja astioita myytiin paljon 1960-luvulla.

Kerrataan vielä – 7 syytä miksi valita Boråstapetit!

  • Pohjoismaiden johtava ja inspiroiva tapettimerkki – Boråstapeteissa korostuu ruotsalainen perintö ja laatu.
  • Sopivat niin klassiseen kuin moderniin sisustukseen.
  • Upeat erilaiset luontoaiheet saatavilla kattavasta tapettivalikoimasta.
  • Luovuus ja graafisuus ovat erottavina tekijöinä: löytyy kuviotapetteja, raidallisia tapetteja, värikkäitä malleja ja mustavalkoisia tyylejä, jokaiselle on jotain. Varmaa on, että seinäsi erottuvat!
  • Tapettien korkealuokkaisuus.
  • Tapetit ovat ympäristö- ja turvallisuusvaatimusten mukaisia.
  • Malliston kokoelma kasvaa jatkuvasti, uutta muotoilua ja värejä kehitetään jatkuvasti lisää.

Kirjoittaja

Blogin kirjoittaja, Sofia Ikonen, on WSI:n sertifioima digimarkkinoinnin konsultti. Hän työskentelee Somafy Oy:ssa.

Sofian löytää LinkedIn:stä (Sofia Ikonen).

 

2019-08-22T14:23:15+03:00