EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Elokuun kuukauden väri Siemenkota

elo 17, 2019

Siemenkota..

Elokuu on sadonkorjuu kuukausi, kuukausi johon kesä päättyy. Elokuun kuukauden väri on Siemenkota. Siemenkota on kuin suoraan 70-luvulta ja voisin sanoa, että tämä väri jos mikä jakaa mielipiteitä. Siemenkodalla voisi maalata vaikka petangipallot tai pinnatuolin. Rohkea retrosisustaja maalaa Siemenkodalla keittiönkaapit. Siemenkota sopii erittäin hyvin kukkaruukkujen väriksi, koska se on täydellinen väripari viherkasveille.

Tähän sävyyn valitsisin ehdottomasti maalin, jossa on kiiltoa, jotta väri tulee hehkuvana esiin. Jos maalaisin pinnatuolit, valitsisin maaliksi Tikkurilan Miranolin.

Miranol on iskun kestävä maali, jolla jotkut maalaavat autoja ja traktoreita, me sisustajat käytämme sitä kun halutaan saada hehkua ja kestävää pintaa huonekaluihin. Miranol kestää sekä sisällä, että ulkona kalusteissa hyvin. Meillä on myymälässä muutamat tuolit maalattu Miranolilla ja niiden pinta on kertakaikkiaan herkullinen ja kiiltävä.

Miranol on maalityyppinä alkydiöljymaali, eli siinä on pitkä työstöaika ja se on aika tiksotrooppinen, eli hyytelömäinen. Miranol on suhteellisen helppo maali maalata, mutta toki kun on alkydiöljymaali, se haisee aika päräyttävältä. Kun maalilta vaaditaan huonekaluissa, ovissa, listoissa, ikkunanpielissä kestoa, niin kannattaa valita Miranol.

Eini