EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Kevään värit hehkuvat Manuel Canovas -tapeteissa

huhti 5, 2022

Ranskalaisen Manuel Canovasin tapettiuutuudet tuovat kotiin sadunomaiset kuosit kukoistavissa väreissä. Kevään lumoavimmat uutuudet tekevät tilasta kiehtovan persoonallisen. Innoitus kuvioihin on saatu kauniista luonnonmuodoista ja eri kulttuureista.

Fabergé-munista intialaisvaikutteisiin kukkakuoseihin tai Etelä-Ranskan puutarhoihin – Manuel Canovasin uudet kuosit tuovat eksoottisia tuulahduksia mukanaan ja ihastuttavat yksityiskohdillaan. Voit antaa ajatustesi lentää kuumailmapallojen mukana, nauttia klassisten kiinalaisten kukkakuosien harmoniasta, rauhoittaa aistisi raikkaiden valkoisten kukkien puutarhassa, syventyä riutan kalojen uintiin tai kohottaa katseesi lintujen liitoon taivaan sinessä.

Tule liikkeeseemme tutustumaan tämän kevään hehkeän värikkäisiin tapettiuutuuksiin!

Ulkomaalauskauden lähestyessä juuri nyt on oikea aika suunnitella ulkotilojen puupintojen käsittelyä. Kiselin puusuoja on trendikäs harmaannuttava kyllästysaine, jolla luodaan kestävä kaunis hopeanharmaa pinta. Huoltovapaa pinta suojaa puurakenteita homeelta ja leviltä. Helppokäyttöinen Kisel puunsuoja sopii monenlaisille puupinnoille ulkona – käsittelemättömälle, painekyllästetylle, uusille ja vanhoille.

Kun heti keväällä laittaa aidat, laudoitukset, terassit, ulkokalusteet ja laiturit kuntoon, pääsee niistä nauttimaan koko kevään ja kesän ajan. Kisel puusuoja on saatavilla 1,4 ja 4 litran pakkauksissa.

Tule tutustumaan näihin ja kevään muihin uutuuksiin liikkeessämme!