EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Laaja tapettivalikoima

elo 27, 2019

Syksy on ihanaa aikaa remontoida omaa kotia!

Kesällä tulee usein laitettua pihaa ja oltua ulkona ja ehkä kodin sisäseinä pinnat jää vähemmälle huomiolle. Tapetti on helppo tapa muuttaa kodin ilme kertaheitolla! Meillä on erittäin laaja tapettivalikoima ja tapetteja löytyy usealta eri toimittajalta kuten Cole & Son, Boråstapeter, Engblad & Co, Casadeco, Caselio, Casamance, Sandberg, Harlequin, Designers Guild, Marimekko, Tapettitehdas Pihlgren & Ritola, Omexco, 1838, Duro, Gallerie, Pt Wallpaper, Sandersson, William Morris,  Scion, Arte, Eijffinger, Mr Perswall, Rebelwalls ja useita muita. Meiltä löytyy myös julkitilatapetteja.

Kuitutapeteilla tapetointi ei ole vaikeaa ja kannattaa rohkeasti kokeilla. Mikäli kuitenkin haluat tapetin seinälle valmiiksi asennettuna niin meiltä löytyy myös tapetinasennuspalvelu.

Tällähetkellä suosituimpia tapetteja ovat iso kuvioiset tapetit ja mikä ihaninta niin paljon käytetään myös värikkäitä tapetteja. Usein tapetoidaan tehosteseinä esimerkiksi makuuhuoneessa sängynpäätyseinä, tai olohuoneessa sohvan taustaseinä. Tapetti kannattaa ehdottomasti valita tilan ja kalusteiden mukaan. Autamme mielelellämme tapetin valinnassa, mukaan kannattaa ottaa valokuvia tilasta ja pohjapiirrustus, niin katsotaan yhdessä millainen tapetti tilaan sopii parhaiten.

Olen erittäin innostunut Harlequinin Salinas ja Boråstapterin Beautiful Traditions tapettikirjojen tapeteista. Pidän siitä, että tapetin pohjaväri on joku muu kuin valkoinen, se tuo ryhtiä ja saa kuviot paremmin esiin. Lempparitapettejani ovat mustapohjaiset tapetit, jotka tuovat tyylikkyyttä ja niihin kun yhdistää kullanväriä ja vähän kiiltoa, niin sisustuksesta saa todella rohkean ja hienostuneen.

Kaikki meidän tapetit ovat tilaustapetteja ja niiden toimitusajat vaihtelevat toimittajittain viikosta neljään viikkoon.

Tervetuloa myymälään tutustumaan meidän laajaan ja runsaaseen tapettivalikoimaan!

Eini