EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Laatat ja tarvikkeet näyttävän kodin rakentamiseen

helmi 23, 2022

Vuoden 2022 uutuuksissa myös laattojen ja kaakeleiden osalta korostuvat vahvat, persoonalliset värit ja tekstuurit. Ne tuovat tilaan kuin tilaan luonnollista harmoniaa – luovat näyttävän kodin.

Ragnon Gleeze-uutuuskaakelit tuovat kolmiulotteisuutta ja avaruutta – värien ja muotojen leikkiä pinnoille. Kaunis korkeakiiltoinen pinta tuo esiin valon ja varjon, korostaen luonnollisuutta ja kotoisuutta.

Kansainvälisesti palkitun Gleeze-sarjan kaakelit ovat saatavana viidessä värissä ja kolmena eri kokona (10 x 10, 5 x 15, 7,5 x 20), joten niiden avulla voidaan luoda hyvin erilaisia tiloja.

Vain mielikuvitus on rajana!

Tau Ceramican tämän vuoden uutuus on Soapstone-kokoelma. Rauhallisissa tummissa ja avarissa vaaleissa sävyissä saatavilla oleva sarja on omiaan niin kylpyhuoneeseen, keittiöön kuin julkisiinkin tiloihin. Kaunis, hillitty tekstuuri rauhoittaa katsojan mielen.

Viidessä eri sävyssä saatavilla oleva Soapstone-kokoelma luo erittäin kauniin ja näyttävän pinnan. Mosaiikkikokoisesta (30 x 30 cm, 7 x 7 cm paloina) aina suuriin 120 x 120 cm tai 90 x 180 cm -kokoisiin laattoihin asti saatavilla oleva kokoelma sopii tilaan kuin tilaan.

Tämä pitää nähdä luonnossa, tule liikkeeseemme tutustumaan uutuuteen!

Ragnon Incanto-sarjan marmoroitu posliinikivi on näyttävin kevään uutuuksista. Upeat, isokoiset, luonnolliset tekstuurit ja vahvat, harkitut sävyt tuovat erikokoisiin laattoihin vaihtelua, jonka avulla voidaan rakentaa vaikuttavia sisätiloja.

Incanto-sarjan marmoroidut posliinikivilaatat ovat saatavilla perinteisen koon lisäksi myös modernin ohuena, vain 6 mm paksuisina, laattoina. Keveytensä vuoksi ne sopivat moniin kohteisiin niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Kolmetoista upeaa värisävyä ja seitsemän eri laattakokoa (aina 30 x 30 cm 120 x 278 cm asti) antavat vapauden rakentaa tilasta ainutlaatuinen. Sarjan laatat ovat saatavilla sekä matta- että kiiltäväpintaisena.

Kevään remonteissa tarvitaan myös hyviä työvälineitä. Liikkeestämme löydät nyt laadukkaat Kubalan työvälineet esimerkiksi laastien levittämiseen, saumaukseen ja laatoittamiseen.