Lasten leikkipaikka

Ahdas ja nuhjuinen lasten leikkipaikka myymälässä saa nyt kokea uudistuksen! Tarkoituksena on tuoda lisää tilantuntua uusilla väreillä, kalusteilla ja materiaaleilla.

Ensimmäisenä valikoitui päätyseinälle hellyttävän lumoava kuvatapetti ”Bubbly Elephant”. Kuvatapetti saadaan tilattua oman seinän mittojen mukaan. Liima telalla seinään ja valmiiksi numeroidut vuodat voidaan tapetoida. Helppoa! Tämän kuvan ympärille rakentui teema fantasiamaailmasta saippuakuplineen. Musta-valko-harmaan kaveriksi sopivat hyvin väriläiskät pinkki ja sininen, joista näkyy häivähdys myös elefantin puhaltamissa kuplissa. Värit ovat vahvat ja näyttävät, mutta murrettuina silti samalla pehmeät ja rauhalliset.

Viereiselle seinälle tuli eläväpintainen sinisävyinen tapetti Caselio Telas. Tämä on mainio lastenhuoneen tapetti, koska se kestää hyvin pesua. Vastakkainen seinämä sai pintaan ympäristöystävällisen ”kalkkimaalin” Vintro Chalk Paint, sävynä kaunis rokokoo pinkki ”Olivia”. Pyörivin siveltimen liikkein saatiin aikaan hieman eloisa pinta.

Samalla maalilla maalattiin puiset jakkarat sävyissä ”Olivia” ja ”Christabelle”, joihin vielä lakka päälle tuomaan kulutuksen kestävyyttä. Tämä maali on kiva ja helppo maalata. Yhdellä sivelykerralla saatiin jo täysin peittävä lopputulos, koska maali on todella runsaspigmenttinen.

Lattia uusittiin myös. Nyt leikkipaikka on selkeämmin rajattu, koska siinä on oma lattiansa. Forbon Marmoleum Click on todella helppo asentaa lukkoponttinsa ansiosta. Luonnollisista raaka-aineista valmistettu Joutsenmerkitty lattia, jossa on ääntä vaimentava korkkipohja, kosteutta hylkivä hdf-runko ja kovaa kulusta kestävä pinta sopii hyvin erilaisiin tiloihin. Loistava valinta myös lastenhuoneisiin, sillä se tuntuu miellyttävältä ja lämpimältä jalan alla. Luonnolliset antibakteeriset ominaisuudet ehkäisevät haitallisten bakteerien lisääntymistä. Värejä löytyy 23 erilaista, joista voi tehdä yksivärisen, ruudullisen tai kuviollisen lattian yhdistelemällä eri värejä ja kokoja toisiinsa. Leikkipaikka sai reippaan musta-valko ”shakki-ruutu” –lattian.

Tervetuloa leikkimään. ☺

Ennen / jälkeen

Ota yhteyttä
2019-01-10T09:51:16+02:00