Lastenhuoneen tapetti – Ikioma huone

Miten valita unelmien tapetti lapsen huoneeseen? Tärkeää on kysyä itse lapselta!

Lastenhuoneen tapetti kannattaa valita huolellisesti. On hyvä muistaa, että seinien ei tarvitse näyttää tylsiltä! Ideoita, värejä ja kuoseja on sadoittain. Tapetin teema voi tulla vaikka lapsesi rakkaasta harrastuksesta.

Lapsen huone on kuin hänen oma valtakuntansa

Siellä hänen oma persoonansa ja luovuutensa saa räiskyä pitkin seiniä (ainakin tapetin muodossa). Kun kurkistat ovenraosta, siellä voi olla leikkien temmellyksen keskellä säkenöivät keijut, maagiset satuhahmot, hurjat lohikäärmeet, veneet, lentokoneet tai mielenkiintoinen avaruus. Värejä, kuoseja ja tyylejä on kovin erilaisia, mutta mikä sopisi juuri sinun lapsellesi. Voiko tapetti olla jännittävä tai hauska? Entä rauhoittava tai energisoiva?

Luonto tuo rauhaa

Metsän vihreys, värikkäät kukat, eläimet, sininen merenkohina, venematkat saaristoon, punainen mansikkaniitty, pilvet ja auringonvalo ovat vain pieniä murto-osia niistä ihanista muistoista, joita tulee mieleeni, kun mietin omaa lapsuuttani ja luontoa. Rakastin erityisesti metsiä ja puita sekä luin satuja, jotka liittyvät luonnon teemoihin – metsän eläimet ja metsissä elävät satuolennot olivat suosikkejani, kuten myös monilla muilla lapsilla. Luonnolla ja luonnollisilla väreillä on omanlaisensa rauhoittava tunnelma.

Tämä on aivan ihana boordi, joka olisi varmasti yksi suosikeistani, jos lähtisin aikamatkalle lapsuuteeni:

SCANDINAVIAN DESIGNERS MINI BORD 6280 KUITUBOORDI (kuva: Värisilmä)

Rauhoittavat sävyt

Vaaleanpunainen tai hempeä sininen tuovat hattaraisen pehmeän tunnelman. Hempeät ja kauniit sävyt antavat lapsellesi levollisen ja mieluisan olotilan. Mikä lastasi oikein inspiroi tai rauhoittaa, ja mikä sävy voisi tuoda ripauksen uudistusta huoneeseen? Tässä yksi suosikeistani:

SCANDINAVIAN DESIGNERS MINI DIGI 6272 KUITUTAPETTI (kuva: Värisilmä)

Värit piristävät

Piristävän energisoivilla sävyillä voidaan luoda kivan leikkisä ja virikkeellinen tunnelma. Värikkäät ja piristävät tapetit tuovat juuri sopivasti raikkautta ja positiivista energiaa päivään – ne saavat harmaan aamun starttaamaan juuri oikealla tavalla! Ihanan värikäs ja ryhdikäs tapetti tuo potkua päivään ja tempaa mukaan leikkeihin, tässä yksi kiva vaihtoehto:

SCANDINAVIAN DESIGNERS MINI DIGI 6275 KUITUTAPETTI (kuva: Värisilmä)

Kirjoittaja

Blogin kirjoittaja, Sofia Ikonen, opiskelee digimarkkinointia WSI:n koulutusohjemassa (WSI).

Sofian löytää LinkedIn:stä (Sofia Ikonen).

Ota yhteyttä
2019-01-25T21:02:51+02:00