Lastenhuoneen tapetti

Minkälainen persoona valloittaa Teidän kodin lastenhuoneen?

Asuuko Teidän lastenhuoneessa seikkailija, tutkija, esiintyjä, taiteilija, filosofi tai pienen pieni vuorikiipeilijä? Prinsessa tai suuren valtakunnan pikkuritari? Lastenhuoneen tapetilla voit luoda lapsellesi juuri oikean ympäristön luovuuden ja oppimisen aikana.

Kaikki alkaa vauva-ajan odotuksesta, lastenhuoneen valmistelusta. Mikä väri sopii muuhun sisustukseen? Halutaanko leikkisä vai rauhallinen vauva- ja taaperoajan huone?

Tiesitkö, että lastenhuoneen tapetin voi valita myös ns. piirustuspaperiksi? Eihän se ihan meidän kulttuuriin kuulu, että piirrellään seiniin – tarkoituksella. Yhdelle kansainväliselle asiakaspariskunnalle kerroin, kuinka jotkut tapetit saattavat herättää lapsessa pienen taiteilijan ja hän voi värittää tapetissa olevat kuviot. Suomalaisena yllätyin, mutten missään tapauksessa torpannut asiakkaan näkemystä, siitä että sitä vartenhan he valitsisivatkin juuri tämän tyyppisen tapetin, sillä heidän maassaan lastenhuoneen tapetin värittäminen on ihan normaalia. Mikä ettei! Motoriikka, tarkkuus ja värisilmä ainakin kehittyvät. Annetaan lapsien olla luovia.

Miten olisi koululaisellesi opettava ja innostava tapetti? Numeroita? Aakkosia? Planeettoja? Kasveja? Geometrisiä kuvioita? Taivas on taas rajana.

Teini-ikäisen huoneen tapetin valinta on jo vähän haastavampaa, muttei ollenkaan mahdotonta. Lapsi on löytänyt jo jonkin ajatuksen omasta itsestään ja kiinnostunut jo niin erilaisista asioista, hänen elämänsä suunta on alkanut hahmottua. Löytyy klassisia, nuorekkaita, värikkäitä, persoonallisia tapetteja päivittämään tilaa. Jos ei perinteisistä tapettimallistosta löydy sopivaa niin valokuvatapetit auttavat mahdollistamaan tilan juuri sinun nuorellesi sopivaksi.

-Satu

2019-03-04T12:16:05+02:00