EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Maalaa kotiisi toiveidesi tunnelma

loka 20, 2021

Koti on maailman paras paikka, ja se ansaitsee arvoisensa huomion erityisesti syksyn tultua, kun kotisohva tuntuu houkuttelevammalta vaihtoehdolta kuin mikään muu aktiviteetti. Usein juuri syksyn tulle ympärille halutaan luoda viihtyisä ja itselle sopiva kokonaisuus, sillä kodin halutaan olevan paikka, joka tuntuu aidosti omalta.

Oman käden jäljen näkeminen on usein palkitsevaa puuhaa, ja se voi saada kodin tuntumaan entistäkin kotoisammalta. Pienet tai suuremmatkin kodin projektit voivat olla myös mitä mukavin tapa kuluttaa syksyisiä päiviä! Kutsu kaverisi maalaustalkoisiin, tilaa pizzaa kyytipojaksi ja laita musiikki pauhaamaan. Päivän päätteeksi voitte jo yhdessä ihastella lopputulosta.

Kun visio kodin uudesta ilmeestä on kirkkaana mielessä, on aika ryhtyä hommiin. Ennen työhanskojen pukemista ja varsinaisia siveltimen vetoja tulee tietysti valita tilaan ja tarkoitukseen sopiva maali. Esimerkiksi Tikkurilan Harmony Care on oiva valinta, kun haluat luoda tilaan uudenlaisen, harmonisen tunnelman. Kauniin samettisen pinnan ansiosta maali luo erityisen kauniin tilan. Harmony Care -maali myös hävittää pinnan epätasaisuuksia, ja on siksi hyvä valinta moneen erilaiseen taitotasoon. Onnistunut lopputulos on varmasti saavutettavissa, kun seuraa kolmea askelmerkkiä: puhdista, pohjamaalaa ja maalaa. Kerromme liikkeessämme mielellämme myös tarkempia ohjeita onnistunutta lopputulosta ajatellen.

Harmony Care on oiva valinta myös ympäristön kannalta, sillä maalit sisältävät tavallista vähemmän fossiilisia aineita. Lisäksi maalilla on rakennusmateriaalien päästöluokitus M1, EU-ympäristömerkki, Joutsenmerkki sekä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton tunnus, joten voit toteuttaa visiosi tämän maalin avulla huoletta.

Toisinaan pieni pintaremontti voi olla juuri se muutos, jota sinä ja kotisi kaipaatte – useinkaan kaikkea ei tarvitsee laittaa uusiksi, vaan jo pienillä muutoksilla voi saada paljon aikaan! Seinät ovat kuitenkin kuluva ja likaantuva pinta, joten joskus myös kokonaisvaltaisempi maalaus tulee toisinaan tarpeeseen. Olipa toiveissasi tehosteseinä, suurempi muutos tai ilmeen raikastus, voit olla varma, että avullamme onnistut!