Laajan valikoiman maalikauppa – 7 suosituinta palvelua

Maalikauppa, jossa sinut huomioidaan

– Miksi kannattaa poiketa Värisilmä Espoo Muuralassa?

Maalikauppa – oletko koskaan miettinyt mitä kaikkea siellä oikein on? Löytyykö sieltä jotain muutakin kuin pelkästään kasa erilaisia maalausvälineitä, upeita värikarttoja ja lukuisia maalipurkkeja? Keitä Värisilmä Espoo Muuralassa oikein työskentelee? Ja mitä mahtavat olla Maalitohtori ja Tunnetila-palvelu?

Usein kysyttyjä kysymyksiä on monenlaisia

Askarruttaako jokin? Ei hätää, ystävällinen henkilökuntamme on enemmän kuin valmiina auttamaan sinua kaikissa “mitä, miten ja miksi” -kysymyksissä. Tässä muutama kysymys, minkä pohdinnan koukeroissa olet jo ehkä tuskaillut.

 • Miten löydän oikeanlaisen värin?
 • Miten valitsen oikean sävyn?
 • Mitä työvälineitä tarvitsen?
 • Mistä ja miten aloitan työt?
 • Kauanko aikaa menee?
 • Entä määrä -ja kustannuslaskelmat?
 • Miten budjetointi menee?
 • Miten teen pohjatyöt ja maalauskäsittelyt?

Älä panikoi ja mene ihan solmuun, me autamme sinua ratkaisemaan kaikki nämä kysymykset. Parhaan vastauksen saat näihin kysymyksiin, kun tulet käymään liikkeessämme tai soitat rohkeasti. On hyvä muistaa, että kaikilla on yksilölliset tarpeet ja halut, ja me huomioimme myös sen.

Maalikauppa - Eini

Eini Riski on Värisilmä Espoo Muuralan energinen kauppias ja alan ekspertti, josta huokuu aito intohimo alaa kohtaan. Einille asiakaspalvelu on ihan ykkösjuttu! Hänen puoleen kannattaa kääntyä vaikeimmissakin kysymyksissä.

Maalikauppa, meidän palvelumme

1. Autenttinen palvelu – Haluamme, että saat juuri sen mitä tulit etsimään ja vielä enemmän!

Se voi olla juuri oikeanlainen maali, se voi olla tietynlainen tapetti tai ihan vaan pelkkä kipinän syttyminen jollekin idealle tai haaveelle – pääasia on, ettet lähde liikkeestämme tyhjin käsin. Haluamme mennä kaiken ytimeen. Mitä tarvitset? Etsitkö inspiraatiota, vai onko sinulla jo tarkat ja perinpohjaiset suunnitelmat. Tarvitsetko apua esim. tapetin asentamisessa vai haluatko olla omapäinen nikkaroija. Jos jokin mietityttää, kannattaa kysyä. Olemme täällä toteuttaaksemme pienet ja isommatkin unelmasi, muista se!

2. Valikoima, joka on luotu erilaisille tarpeille

Laaja valikoimamme on luotu kuunnellen erilaisia persoonia, ihmistyyppejä ja erilaisiin elämäntyyleihin. Olit sitten yksinasuva ja haluat modernia designia tai perheellinen ja kaipaat tuotteilta kestävyyttä, pyrimme löytämään juuri sinun tarpeillesi oikeanlaiset eväät. Joskus kirjava valikoima saattaa yllättää ja sormi menee keskelle kämmentä, siinä vaiheessa me astumme esiin. Autamme sinua löytämään sen mitä oletkin etsimässä. Lukuisat tunnetut brändit, kuten Virtasen maalit, Uula maalit, Tikkurila maalit, Wicanders, Villeroy & Boch, Cole & Son ja Ragno edustavat meillä ylpeinä.

3. Maalitohtori – Talosi maalipintojen tohtori!

Oletko jo tutustunut Värisilmän eksklusiiviseen maalitohtori-palveluun? Kyllä, arvasit oikein! – hän on vähän niin kuin tohtori, mutta sellainen, joka työskentelee tarkasti vain maalien parissa. Maalitohtori tulee halutessasi kotiisi tekemään tarkan analyysin talosi pinnoista, jotka ovat ulkomaalauksen tarpeessa. Hän tutkii talosi maalipinnan kunnon ja analysoi toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia. Maalitohtorilta saat apua taloosi sopivista maaleista ja maalin menekistä, parhaasta talosi maalauskäsittelystä, pohjatöistä ja työtä helpottavista välineistä.

Maalikauppa - Anssi

Anssi Makkonen on Värisilmä Espoo Muuralan kokenut Maalitohtori. Hän on alan rautainen ammattilainen – oli kyse sitten maaleista, pohjatöistä tai varusteita, kannattaa kääntyä hänen puoleensa!

4. Ammattitaitoisuudella pääsemme pitkälle yhdessä!

Olemme maalikauppa, josta löydät niin sisustussuunnittelijat, ammattitaitoiset asiakaspalvelijat, maalitohtorit kuin myös erilaiset värisävy -ja sisustussuunnittelupalvelut – rautaiset alan ekspertit jokaiselta eri osa-alueelta. Voit tulla käymään, vaikka pelkän ideasi kanssa ja autamme sinut starttiin. Ohjaamme sinut sutjakkaasti ideavaiheesta eteenpäin, ja jos tarvitset kokonaisvaltaista apua, olemme silloinkin tukenasi. Tai jos sinulla on jo suunnitelma, mutta tarvitset asiantuntijan neuvoa jossakin, ota rohkeasti yhteyttä

5. Sä­vy­lä-vä­ripalvelu­ – Maalikauppa, jossa saat tukea parhaan värin valitsemiseksi

Saat halutessasi Värisilmä Espoo Muuralasta ehdotuksen talon sävyksi tai kokonaisvaltaisen värisuunnitelman Sävylä-suunnittelijan neuvoin. Sävylä on Värisilmän maalien värisuunnitteluun erikoistunut palvelu. Sävyvalintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. talon tyyli, tunnelma, ympäristö, omat toiveesi sekä aikaisempi sävy. Sävylä-värisuunnittelupalvelussa saat apua värien valintaan niin sisätiloihin kuin uloskin. Usein liikkeelle lähdetään tavoiteltavasta tunnelmasta, pinnasta, maalin kiiltoasteesta ja valotuksesta. Tutkitaan, tutustutaan yhdessä ja suunnitellaan sinulle juuri täydelliset sävyt!

6. Tunnetila-sisustuspalvelu – Maalikauppa, jossa saat apua kotisi sisustussuunnitteluun

Tunnetila on palvelu, jossa voit ottaa sisustusavustuksesi alan ammattilaisen. Tunnetila-asiakkaana saat henkilökohtaisen sisustusneuvojan käyttöön koko projektisi ajaksi. Autamme sinua mm:

 • kokonaisuuden suunnittelussa
 • toiveittesi ideoinnissa
 • budjetoinnissa
 • määrä- ja kustannuslaskelmissa
 • aikatauluissa/ajanhallinnassa
 •  viemään projekti alusta loppuun saakka
 • Saat apua pintamateriaalien valitsemisessa
 • Autamme sinua löytämään oikeanlaiset värit, tapetit, laatat ja lattiat.

Saat Tunnetila-palvelussa koko hyödyn, eikä sinun tarvitse jäädä yksin stressaamaan kaiken kanssa.

Maalikauppa - Marica

Marica Wegelius on osaava sisustussuunnittelijamme, hän tuntee mm. värien maailman kuin omat taskunsa. Marica auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan ja täydellisen värimaailman kotiisi.

7. Värisilmä PRO ammattilaispalvelu – Ammattilaisille suunniteltu kokonaispalvelu

Värisilmän Urakoitsija-palvelu on ammattilaisrakentajalle suunniteltu kokonaispalvelu. Kumppanuuden tavoitteena on päästää ammatikseen rakentava asiakkaamme helpommalla joka ikinen työpäivä – jotta säästät aikaa ja rahaa.

Tutustu, tutki ja ihastu liikkeeseemme ja verkkosivuihimme – Olet lämpimästi tervetullut visiitille! Värisilmä Espoo Muurala on maalikauppa, jossa voit toteuttaa kaikki maaliunelmasi.

Kirjoittaja

Blogin kirjoittaja, Sofia Ikonen, on WSI:n sertifioima digimarkkinoinnin konsultti. Hän työskentelee Somafy Oy:ssä.

Sofian löytää LinkedIn:stä (Sofia Ikonen).

 

 

 

 

 

 

 

2019-08-21T14:55:08+03:00