EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Talven väripaletti

tammi 22, 2020

Talvella tekee mieli maalata seinille jotenkin freesejä ja raikkaita sävyjä ja lämmittää niitä kotoisalla ruskealla. Talven sävyjä ovat yöpakkasen sininen Taivaanranta, jääkukan pinkki Ruusunen, raikas valkoinen Valkoista valoa, kotoisa ruskea Taskurapu, freesi turkoosi Putous ja lempeä harmaa Karaoke. Näitä sävyjä voi helposti yhdistellä toisiinsa ja tehdä vaikka tehosteseiniä tai vaikka maalata raitoja seinälle.

Harmaan värin valinta on yksi haastavimpia valintoja, mutta Unelmien värikartan väri Karaoke on täydellinen harmaa, ei taita mihinkään outoon suuntaan ja on hyvin lempeä valinta kodin sisäseinille.

Itse tykkään lämpimistä väreistä, joten talven väripaletista itselle kolahtaa eniten Taskurapu. Itseasiassa laittaisin tuon täydellisen harmaan Karaoken seinäväriksi tilan kaikille seinille ja tuon Taskurapu värin valtisisin tyynyihin, viltteihin, somisteisiin ja lattiaan valitsisin valkoisen villamaton tai luonnollisen värisen sisal-maton ja koska pidän vaaleanpunaisesta, laittaisin vaaleanpunaista detaljeihin, kuten kynttilöihin ja pukisin hennon vaaleanpunaisen pörröisen kylpytakin päälleni & villasukat jalkaan, laittaisin takkaan tulet ja jäisin odottamaan kevättä ja aurinkoa. Värit ovat hyvin pitkälti maku ja mielipide asioita. Kannattaa kotiin valita niitä värejä mistä itse tykkää, niin tilasta tulee aina viihtyisä ja kodikas. Värit herättävät tunteita ja niistä saa aikaan mielenkiintoisia keskusteluita. Yleensä on paljon tyytyväisempi rohkeisiin valintoihin kuin latteisiin ja laimeisiin valintoihin.

Eini, joka toivoo että kevät aurinko rupeaa pian lämmittämään