EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Tämän hetken suosituimmat keraamiset kaakelit

maalis 13, 2023

Kaakeleiden maailma on hyvin pitkälti harmaa voittoista. Maailmalla tällähetkellä jyllää marmorikuviot ja puukuosit vahvasti, väripilkahduksia ei ole ihan älyttömästi varsinkaan isoissa laatoissa. On kiva huomata, että kaakeleiden sävyt on parin viime vuoden aikana taittunut sieltä kylmän harmaasta enemmän luonnolliseen ja lämpimämpään suuntaan ja myös se, että beigeä on laatoissa enemmän kuin esimerkiksi vuosi sitten. Laattakoot ovat kasvaneet ja se tekee myös sen, että pitää ottaa esimerkiksi seinää laatoittaessa kantavuus-asiat huomioon.

Kaakeleiden yhteydessä on hyvä valita myös saumalaasti. Tärkein ohjenuora valinnassa on se, että kannattaa valita saumalaastin sävy niin lähelle kaakelin väriä kuin vaan mahdollista. Toki, jos halutaan että laatat erottuvat valitaan usein selkeästi tummempi saumaväri kuin laatat ovat.

Tervetuloa meille myymälään tutustumaan laattoihin. Autamme mielellämme valinnassa. Meiltä saa myös 3D kuvat halutessaan kylppäreista, jotka sitten auttavat hahmottamaan miltä tila näyttäysi valmiina ja auttavat laatoittajaa työssään.

Meidän yksi suosituimmista laattasarjoista on tällähetkellä Artisan. Artisanissa on kahta eri muoltokieltä suorakaidetta ja neliötä. Artisanissa on kertakaikkiaan herkulliset värit ja pinta ikään kuin loimuaa. Laatassa on paljon värivaihtelua ja siinä on korkeakiiltoinen pinta. Artisania käytetään paljon keittiön välitiloissa, mutta sillä on tehty myös kokonaisia kylpyhuoneita ja kodinhoitotiloja. 6,5×20 kaakelia käytetään sekä pysty-, että vaaka-asennuksissa, oikeastaan tilasta riippuu kumpi asennus toimii paremmin.

Artisan aqua 6,5×20

Lithos on herättänyt kiinnostusta viimeaikoina ja sitä käytetään paljon perinteisen 10×10 laatan sijasta. Lithos on täydellinen sekoitus laatua, taidetta ja muotoilua. Tämä kuusikulmainen upeus on saanut innoituksensa klassisten veistosten kauneudesta ja marmorin puhtaudesta. Lithos laattaa voi käyttää seinässä tai lattiassa.

Lithos

Puun herättää meissä aina tunteita ja näyttävän tehosteseinän kylppäriin saa käyttämällä meidän Suite abbey sarjan kaakeleita. Abbey malliston pinta muistuttaa sormipaneloitua pintaa ja niissä on käsittelemättömän puun charmia.

Suite Abbey

Marmoripinnat ovat tyylikkään ajattomia. Marmoria muistuttavat kaakelit ovat pikku hiljaa hiipineet meidän suursuosioon. Meillä on kerrassaan upea laattasarja Incanto. Useita eri kokoja ja useita muotoja. Incanton kanssa saa rakennettua hotellimaista luksusta.

Incanto

Meillä on Kylppäripäivät 16.-23.3. Kaikki kaakelit ja Svedbergsin kalusteet ovat -20% alennuksessa.

Tervetuloa paikalliseen ja palvelevaan Värisilmä Espoo Muuralaan! Tehdään sinun kylppärihaaveista totta!