Tehtaan edustajia paikalla myymälässä

KEVÄT KEIKKUEN TULEVI JA SITÄ MYÖTÄ ULKOMAALAUSKAUSI LÄHENEE

Mikäli talosi taikka taloyhtiösi ulkopinnat kaipaavat kohennusta, on aika tulla kaupalle juttelemaan sopivista tuotteista.
Meillä on kahden maalitehtaan asiantuntijat käytettävissä kevään aikana. Ensimmäisenä vuoron saa Uulan maalitehtaan edustaja 27.4, joka tuntee perinnemaalit kuin omat taskunsa. Tule testaamaan Uulan tervapohjaista Roslagin mahonkia, joka on kuultavien puupintojen aatelia. Ja sitten meillä on myös perinteinen Pellavaöljymaalipurkki auki. Miksei edustajalta voisi tentata myös sisämaaleista?
Toisena, muttei suinkaan vähäisempänä, saa vuoronsa Virtasen Maalitehdas 25.5, joka on jo vuodesta 1963 valmistanut salaisella reseptillä saaristo-olosuhteissa värinsä ja muut ominaisuutensa kestävää 4-öljyn maalia. Maali on pellavaöljypohjainen ja pysyy hyvin pensselissä. Valmiiden sävyjen lisäksi maali voidaan sävyttää useimpiin ulkomaalivärikarttojen sävyihin. Valikoimaa siis on!
Uulan sekä Virtasen maalit ovat hengittäviä ja ekologisia, joten ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi pyörö- tai massiivihirttä suojaamaan. CLT, Lamelli, lauta… pinnalle kuin pinnalle.
Lisäksi Ulkomaalipäivään osallistuneiden kesken arvotaan maalitehtaiden tuotteita ja myymälästä löytyy tarjouksesta ulkomaalaukseen tarvikkeet!
Tervetuloa kahvittelemaan ja haastamaan maalitehtaiden edustajia!

UULA, Timo Holmi, lauantaina 27.4.2019

VIRTASEN MAALITEHDAS, Kim Holmströn, lauantaina 25.5.2019

2019-04-09T09:43:59+00:00