[popup_anything id="2231"]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=3]

MARICA WEGELIUS

EINI HALM

Tikkurila maalit – Laadukkaita kotimaisia maaleja yli 150 vuoden kokemuksella

syys 20, 2019

Mikä onkaan kotisi kunnossapidon salaisuus?

Onko seuraavana pienenä tai suurena projektinasi kotisi somistaminen, talosi eheyttäminen uuteen uskoon, saunasi pintojen suojaaminen tai pihasi kunnostaminen? Kaipaavatko sisäseinäsi hohtoa, talosi katto kunnostusta, terassisi ja sen kaiteet piristävää uudistusta tai kotisi kalusteet uutta sävyä ja kunnostamista? – Tiesitkö, että Tikkurila maalit ovat oiva valinta tuomaan projektisi loppuun varmasti, kestävästi ja tyylillä.

Mikä on parasta lääkettä puujulkisivuun? No se on tietenkin Tikkurilan Ultra-talomaali, jolla tämäkin talo on maalattu! Siinä on erinomainen kiillon ja värin kesto. Aivan huipputuote Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Kestävää kauneutta vuodesta 1862

Vuosien varrella Tikkurila on rakentanut vankan tuotemerkin, vertaansa vailla olevan laadun ja aidon omistautumisen korkealaatuisten maalien valmistamiseen.

Vuosikymmenten aikana kertynyt kokemus maalien laadukkaasta kehittämisestä ja tuottamisesta seisovat lujasti Tikkurilan takana – opittu arvokas tieto, taito ja kokemus ovat valttikortteja. Suomalaiset kodit ovat saaneet oikeaa erityiskohtelua ja nauttia kestävyydestä jo pitkän aikaa. Tikkurilan lupaus onkin: ”Kestävää kauneutta vuodesta 1862.”

Vielä on jonkin verran kesän valoa, auringon pilkettä ja ulkomaalauskelit kukoistavat – tartu kiinni haaveistasi, ota tela käteen ja toteuta suunnitelmasi nyt, joko yksin tai yhdessä!

Tämän talon puuseinät on maalattu Tikkurilan Ultra-talomaalilla. Eikö olekin ihanan tasaisen pehmeä lopputulos? Vehreä nurmikko ja puut korostavat upeaa lopputulosta. 

Projekti edessä – Mitkä ovat kesän halutuimmat Tikkurila-tuotteet?

Onko sinulle tullut jo tutuksi suomalaisten luottomerkit: Harmony, Remontti-Ässä, Joker, Luja, Valtti, Vinha, Pika-teho ja Supi saunavaha? Tikkurila on siitä erinomainen vaihtoehto, koska valikoimaa on runsaasti ja monenlaisiin käyttökohteisiin. Laatu ja valikoima siis kohtaavat.

Siksi me Värisilmä Espoo Muuralassa tarjoamme tuhansia eri Tikkurila sävyjä ja pinnoitteita niin ulkokäyttöön kuin erilaisiin sisämaalausprojekteihin – olit sitten vasta aloitteleva kotimaalari tai kokeneempi alan ammattilainen.

Tässä muutama esimerkki, mitä voit saada tuotteilla aikaan

HARMONY

Harmony on hienostunut sisustusmaali, joka kestää puhdistusta. Kaunis ratkaisu kotisi seinille. Tällä upealla ja ylellisen sametinhimmeällä akrylaattimaalilla luot hienostunutta ja sametinhimmeää pintaa makuuhuoneeseen ja olohuoneen seiniin ja kattoihin. Harmony häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet – värit toistuvat edustavasti syvinä ja tasaisen pehmeinä.

Harmony ja sävy Orkidea Y421.

VALTTI PLUS TERASSIÖLJY

Valtti Plus Terassiöljy ehkäisee puun haalistumista ja halkeilua vaativissa sääolosuhteissa ja rasituksessa. Tuote soveltuu terasseille ja puisille ulkokalusteille ja sen värinpysyvyys on erittäin hyvä. Tuote on miellyttävä levittää ja se kuivuu nopeasti.

Valtti Plus Terassiöljy on UV-suojattu ja erikoispigmenteillä sävytetty puuöljyemulsio. Se sopii puupuhtaan tai aikaisemmin öljytyn pinnan suojaamiseen ulkona. Se soveltuu kestopuulle (painekyllästetty), lämpökäsittelylle, kovapuulle ja käsittelemättömälle puulle. Voit käyttää sitä: pihakalusteissa, laitureissa ja terasseissa.

Valtti Plus Terassiöljyä on saatavilla ruskeana, kelonharmaana ja mustana. Kuvassa terassilaudoitus, joka on käsitelty Valtti Plus Terassiöljyllä. Sävy, Harmaa. 

SUPI ARCTIC SAUNASUOJA

Supi Arctic soveltuu kosteiden tilojen puupinnoille – Tällä suoja-aineella luot upeaa helmiäishohdetta saunatiloihin! Sävytettävä, helmiäishohtoinen kosteiden tilojen puuseinien ja -kattojen suojaava tuote. Se muodostaa saunatilojen seiniin ja kattoihin likaa ja vettä hylkivän, ylellisen ja hennosti kimaltelevan upean pinnan. Sauna hohtokuntoon, vettä kiukaalle ja löylyt ensiluokkaisiksi tällä tuotteella!

Supi Arctic, sävy 5120. Tutustu myös Arctic-värikartan väreihin, inspiroidu ja valitse mieleisesi!

LUJA

Luja tuo kestävyyttä pintoihin. Sillä on erinomainen kemikaalinkesto, sillä maalipinta ja värit kestävät vahvojakin puhdistusaineita ja rasitusta haasteellisissa ympäristöissä. Luja-sarjan tuotteet sisältävät homeenestoaineita sekä Luja-pintamaali täyttää elintarvikealan laatu- ja hygieniavaatimukset.

Luja 7 on kestävä himmeä pintamaali kovempaan rasitukseen. Monipuolinen Luja Himmeä kestää niin kosteutta, mekaanista rasitusta kuin puhdistustakin. Lujalla voidaan saada aikaan myös näyttäviä pintoja. Se soveltuu hyvin mekaaniseen ja kemialliseen rasitukseen, esimerkiksi julkisiin tiloihin, kosteisiin tiloihin, sairaalan tiloihin, teollisuustiloihin, suurkeittiöihin tai elintarviketuotantotiloihin.

Luja 7, sävy J490.

Onko sinulla vaikeuksia valita täydellinen värisävy?

Ei hätää, Tikkurilan lukuisat värikartat auttavat sinua valitsemaan juuri oikeanlaisen sävyn sisämaalaukseen ja ulkomaalaukseen.

Tikkurilan valikoima auttaa sinua aina värikartasta lähtien viemään suunnitelmasi ideointivaiheesta toteutusvaiheeseen asti. Ei tarvitse jäädä pohtimaan ja murehtimaan, kun voi tarttua välineisiin kera hyvän ohjeistuksen.

Lisäksi Tikkurila Värikartan sävylupaus pätee kaikissa valaistusolosuhteissa – Tikkurilan värimallissa ja seinämaalissa on täsmälleen sama sävy. Esimerkiksi jos valitset Tikkurilan sisäseinämaalin ja sävytät se Tunne Väri -kartan sävyyn, valitsemasi väri toistuu kotisi seinässä täsmälleen samanlaisena kuin värilastussa.

Kaiken kaikkiaan saatavillasi on Värisilmä Espoo Muuralan laadukas ja laaja valikoima erilaisia tuotteita ja palveluja, joista voit todellakin valita. Valikoimastamme löydät ulko- ja sisämaalit, tasoitteet, lakat, öljyt, pesuaineet ja tietenkin maalaustarvikkeet!

Kirjoittaja

Blogin kirjoittaja, Sofia Ikonen, on WSI:n sertifioima digimarkkinoinnin konsultti. Hän työskentelee Somafy Oy:ssä.

Sofian löytää LinkedIn:stä (Sofia Ikonen).