Tikkurila Maalit – Mikä ihmeen Maalitohtori?

Maalitohtori työssään (Kuva: VärisilmäEspooMuurala)

Hän ilmestyy paikan päälle auttamaan sinut hätätilanteesta, laukussa hänellä on mukanaan erilaisia aineita ja härveleitä. Tosin hän ei pelasta sinua onnettomuudelta. Hän pelastaa sinut maaliongelmalta!

Aivan nurkan takana on häämöttämässä parhaat ulkomaalauskelit, joten nyt on aika ottaa selville, kuka tuo mystinen maalien tohtori on? Maalitohtori ei ole kuka tahansa tohtori, hän on maalimaailman taidot ja tiedot hallitseva rautainen ekspertti!

Värisilmä Espoo Muuralan Maalitohtori on alansa konkari, joka on käynyt Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen ja tuntee kaikki Tikkurila Maalit sekä maalaukseen liittyvät kysymykset. Hän on se taituri, joka pelastaa sinut kulmakarvoja kohottavilta maalikysymyksiltä – Tarvittaessa hän rientää luoksesi paikan päälle tekemään tarkan analyysin, kuten esimerkiksi talosi maalityypistä.

Mietitkö otsa kurtussa sopivaa maalia tai oikeaa väriä – Ei hätää, hänellä on varmasti muutama vinkki taskussa ja hippusellinen luovuutta. Kaiken ytimessä on sinun toiveesi, halut ja tarpeet liittyen maalimaailman monimuotoisiin sokkeloihin, joita ei ole hyvä jäädä puimaan yksin.

Käänny Maalitohtorin puoleen näissä asioissa:
-Talosi maalityypin selvittäminen!
-Millainen maali sopii vanhaan maalipintaan?
-Suositus pohjatöistä ja ohjeet maalauksen työvaiheisiin.
-Missä kunnossa talosi pintarakenteet ovat?
-Mitkä ovat sinulle sopivia maaleja?
-Oikea sävy hukassa? Suositus käytettävistä sävyistä ja ammattilaisen apua värivalintoihin!

Asiantuntijan ohjeita noudattaen ulkomaalaus onnistuu helpoiten. Oikein maalattu ja huollettu pinta kestää paremmin ja säilyttää värinsä hohdokkaana läpi tuulet ja myräkät. Laadukas maalaus suojaa taloasi ja viimeistelee siitä kodin. Alla pari esimerkkiä laadukkaasta työstä Tikkurilan maaleilla.

Oikein valittu värisävy on näyttävä ja sopii luontoon (Kuva: Tikkurila)

Näyttävyyttä oikealla värisävyllä (Kuva: Tikkurila)

Maalitohtori-palvelua saat Värisilmä Espoo Muuralasta. Tervetuloa tapaamaan Maalitohtoria tai soita ja varaa aika etukäteen! https://varisilmaespoo.fi/palvelut/maalitohtori/

Kirjoittaja

Blogin kirjoittaja, Sofia Ikonen, opiskelee digimarkkinointia WSI:n koulutusohjemassa (WSI).

Sofian löytää LinkedIn:stä (Sofia Ikonen).

Verkkokauppa

Verkkokaupassa on nyt uusia ALE-tuotteita, käy katsomassa Outlet–osiota ja verkkokauppaamme.

2019-05-08T13:22:56+03:00