Tilaus- ja maksuehdot

Tilaus- ja maksuehdot2018-10-17T10:53:39+02:00

Asiakkuus ja rekisteröityminen

Asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt täysivaltainen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö. Värisilmä Espoon Verkkokaupasta voi tilata tuotteita rekisteröitymättä, mutta Asiakas voi halutessaan rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi täyttämällä yhteystietolomakkeen. Värisilmä Verkkokaupalla on oikeus hylätä rekisteröityminen tai sulkea asiakkaan tunnus.

Tilaus ja toimitus

Värisilmä Verkkokaupassa tehtyjä tilauksia toimitetaan Suomeen. Rahdinkuljettajana toimivat Matkahuolto Oy ja Posti Oy. Tilauksessa tulee ilmoittaa toimiva puhelinnumero rahdinkuljettajan yhteydenottoa varten. Varastossamme olevat tuotteet toimitetaan 3-10 arkipäivän kuluessa keskusvarastoltamme Espoosta. Tilaustuotteet toimitetaan 1-3 viikon kuluessa tilauksesta. Asiakkaalle lähetetään ilmoitus sähköpostitse, kun tilaus on lähtenyt varastoltamme.

Poikkeustapauksissa tilatut tuotteet saattavat saapua eri lähetyksissä. Toimitushäiriöissä tai virhetilanteissa asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Kuljetuspalvelu sisältää tuotteiden toimituksen tilauksessa mainittuun osoitteeseen, mutta ei esimerkiksi tuotteiden siirtoa asuntoon tai ylempiin kerroksiin.

Noutotilaukset ovat noudettavissa 1-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse tilauksen ollessa noudettavissa noutopisteestä, joka on avoinna arkisin 7-19, lauantaisin 10 – 16 ja sunnuntaisin 12 – 16 osoitteessa

Värisilmä Espoo Muurala
Lautamiehentie 1
02770 Espoo

Tavara tulee tarkastaa vastaanoton yhteydessä ennen rahtikirjan allekirjoittamista ja tarvittaessa merkitä mahdolliset poikkeamat rahtikirjaan.

Maksaminen

Värisilmä Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

Bambora PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 2000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/sinulle/nain-maksat-mashilla

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tilauksen peruuttaminen ja palautusoikeus

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus ostohetkestä laskettuna. Ostohetki on lähetyksen vastaanottopäivämäärä, joka on merkitty pakettiosoitekorttiin tai rahtikirjaan. Tuotteen tulee palautettaessa olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Asiakas vastaa tuotteiden asianmukaisesta säilytyksestä ennen palautusta (esimerkiksi jäätymiselle arat tuotteet.)

Palautusoikeutta ei myönnetä mittatilaus- tai muille vastaaville asiakkaan erityisestä toivomuksesta valmistetuille, tilatuille tai muokatuille tuotteille. Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Värisilmä Espoo Muuralan Verkkokaupalla on oikeus peruuttaa tilaus, jos tuotteen hinta on verkkopalvelussa hintavirheen takia selkeästi poikkeava tuotteen markkinahinnasta. Mikäli tilattua tuotetta ei ole saatavilla, Värisilmä Espoo Muurala pidättää oikeuden kaupan perumiseen.

Palautuksesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa ostohetkestä osoitteeseen verkkokauppa@varisilmaespoo.fi. Saat sähköpostitse ohjeet palautukseen.

Asiakaspalvelu

Värisilmä Espoon Verkkokaupan asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 8-16.

Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 010 501 8800 sekä sähköpostitse verkkokauppa@varisilmaespoo.fi

Postiosoite

Värisilmä Espoo Muurala
Lautamiehentie 1
02770 Espoo

Noudatamme Kuluttajasuojalain 6.luvun etäkaupan säädöksiä sekä voimassaolevaa Suomen lakia. Pyydämme huomioimaan, että kuluttajansuojasäädökset eivät koske yritys- ja yhteisöasiakkaita.