Virtasen 4 Öljyn Maali

Virtasen 4 Öljyn Maali

29,00 239,00 

Legendaarinen palkittu puolihimmeä öljymaali kun tarvitaan kestävää maalia.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Virtasen öljymaalit ovat suojanneet suomalaisten koteja yli 50 vuotta. Pellavaöljyvernissaan ja kolmeen muuhun uusiutuvaan luonnonöljyyn perustuva öljymaali tuotiin markkinoille Aimo Virtasen toimesta vuonna 1963.

Vuosikymmeniä tämän maalin tyyppinä luki Lahonestomaali. Tätä nimeä voitiin käyttää maalissa olevien, puuta suojaavien ja syvälle tunkeutuvien luonnonöljyjen laholta suojaavien ominaisuuksien takia. Nykyään tällaisen nimen käyttö maalipurkissa edellyttäisi laajojen ja liian kalliiden tieteellisten laboratoriotutkimusten teettämistä kyseisen väitteen todistamiseksi.

Tämä Virtasen 4 Öljyn Maalina nykyisin tunnettu maali ei sisällä akrylaatti- tai muita muovisideaineita. Se ei sisällä myöskään alkydisideaineita. Sen edullinen hankintahinta, hyvä maalattavuus, hyvä tartunta erilaisten maalien, jopa lateksin päälle, pitkä uusintamaalausväli sekä kauniisti suomalaiseen maisemaan sopivat pigmenttisävytetyt tehdassävyt ovat saaneet osakseen asiakkaiden kiitoksen. UV-suojan ansiosta uutena hyötynä on sävytetyksi öljymaaliksi poikkeuksellisen hyvä valonkesto jopa voimakkaissa sävytyskoneilla tehdyissä väreissä.

Lisätiedot

Sävy

, , , , , , , ,

Koko

, , , , , , ,