Coloria Öljyvaha Valkea

Coloria Öljyvaha Valkea

12,90 145,00 

Vesiohenteinen, hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote, joka imeytyy hyvin puuhun muodostaen luonnollisen kauniin likaa ja vettähylkivän valkoisen pinnan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

 

Erilaiset puupuhtaat pinnat kuivissa ja kosteissa sisätiloissa: hirsi- sekä paneelipinnat, ovet, ikkunat, huonekalut sekä puulattiat. Lasitettujen parvekkeiden laudoitukset ja kalusteet, löylyhuoneiden katto- ja seinäpinnat sekä lauteet, myös puulattiat ja ritilät. Voidaan käyttää kylmilleen jäävissä sisätiloissa; kesämökit, leikkimökit, rantasaunat jne.

Coloria Öljyvaha Valkealla saat jo kertakäsittelyllä kauniin kuultovalkoisen pinnan. Peittävämpi valkoinen koostumus myös helpottaa jo värjääntyneen puupuhtaan puun käsittelyä kuultovalkeaksi. Valmisvalkoinen sävy sisältää UV-suojan, joka hidastaa puun sävymuutoksia paremmin kuin normaali sävytyspastoilla tehty valkoinen.

 

Huomioithan, että Coloria Öljyvaha Valkea on myös halutessasi päällemaalattavissa peittävillä maaleilla. Tätä ominaisuutta ei ole markkinoilla olevissa vastaavissa tuotteissa ollut ikinä!

Purkkikoot:  0,9 , 2,7 ja 9 L
Maalaustuoteryhmä 2012: 711, 712, 713 ja 961
Värisävyt: Valmisvalkoinen
Koodi: 550
Ohenne: tarvittaessa vesi
Riittoisuus: 8-15 m²/litra riippuen puulajista, puupinnan imevyydestä sekä työvälineistä ja -tavoista.
Kiiltoaste: 5 (RT-luokitus) himmeä
Vesihöyrynvastus (EN ISO 7783): Sd H2O <0,34 m

 

Lisätiedot

Koko

, , ,