Domus Natura savimaali

Domus Natura savimaali

68,00 110,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Savimaalin sävyt ovat tarkoin valittuja skandinaaviseen makuun sopiviksi. Valikoimasta löydät 6 valmista murrettua sävyä sekä luonnonvalkoisen version.

Sävytetyt maalit ovat myynnissä 2,5 litran astioissa. Luonnonvalkoista savimaalia saat 2,5 sekä 10 litran astioissa.

Domus Natura savimaalit ovat suunniteltu Suomessa, ja valmistettu Saksassa.

Domus Natura -savimaaleja on saatavana kuudessa valmiiksi sekoitetussa sävyssä. Värimaailma koostuu murretuista, levollisista pastellisävyistä: Wells Grey, Red Wood, Blue Mountain, Yellow Stone, Green Land ja White Sands. Maalipinnasta tulee täyshimmeä ja kangasmaisen sileä.

Ekologiset Domus Natura -savimaalit eivät sisällä lainkaan liuottimia, muovia tai muita vaarallisia aineita. Haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) ei ole lainkaan: niitä on 0 grammaa per litra, kun sallittu raja on 30 grammaa litrassa. Hopeasuolaa sisältävä savimaali on antimikrobista, joten se ei toimi kasvualustana bakteereille.

Savimaalien nimi tulee siitä, että ne sisältävät oikeaa savea. Domus Naturan koostumuksesta noin 20 prosenttia on valkoista savea. Luonnollinen savimaali on yksi vanhimmista ihmisen käyttämistä maaleista. Muoviton savimaali antaa rakenteiden hengittää, mikä ehkäisee kodin kosteusongelmia.

Täyshimmeänä luonnonmaalina savimaali ei sovellu aivan jokaiselle seinälle, sillä se ei kestä pesemistä.

Täydellisen ainesosaluettelon löydät jokaisesta maalipurkistamme. Käyttöturvallisuustiedotteen saat lähettämällä meille sähköpostia.

Savimaali VOC-päästö on mukavan pyöreä nolla!

Purkit ovat tarjolla 2,5 litran sekä valkoisena myös 10 litran purkissa.

HUOM! Tietokoneesi näyttö voi vääristää sävyjä, tervetuloa myymälään tutustumaan savimaalilla tehtyihin värimalleihin!

( Tässä tiedotteessa annetut tiedot annetaan laboratoriokokeiden ja käytännön tietojen perusteella parhaimpaan tietämykseen perustuen, mutta koska tuotetta käytetään usein valvomattomissa olosuhteissa, emme voi taata muuta kuin itse tuotteen laadun.
Pidätämme oikeuden muuttaa ilmoitettuja tietoja ilman ennakkoilmoitusta. )

Lisätiedot

Sävy

, , , , , ,

Koko

,