Forest Friends 8890

Forest Friends 8890

60,00 

Pienet ja uteliaat metsän eläimet saavat mielikuvituksen laukkaamaan taianomaisiin ulottuvuuksiin. Ihastuttavan tapetin kaunis, luonnosta peräisin oleva kuosi lumoaa katsojan. Kauniin utuiset siniset kuvitukset kermanvalkoisella pohjalla tuovat lastenhuoneeseen rauhallista ja harmonista tunnelmaa.

Tuotemerkki: Boråstapeter

Mallisto: Newbie limited edition

Tuotenumero: 8890

Rullan leveys: 53 cm
Rullan pituus: 10,05 m
Kohdistus: Vuorokohdistus
tuotetunnus (SKU) 7320094031296 Osasto:

Kuvaus

Anna pienten metsäneläinten vallata seinät. Lastenhuone on taianomainen paikka, jossa täytyy olla tilaa leikille, levolle ja mielikuvitukselle. Voit vangita taianomaisuuden Newbien kuviotapeteilla, jotka on luotu yhteistyössä Boråstapeterin kanssa. Tuloksena on pieni ja ihastuttava tapettimallisto. Mallistossa on neljä Easy Up -tapettia, joista julkaistaan vain pienet erät. Newbien oma suunnittelutiimi on piirtänyt kuosit käsin. Newbien, KappAhlin vauvojen ja pikkulasten malliston tapetteja on saatavilla rajoitetun ajan 31.8.2019 saakka.

Mallistossa on neljä Easy Up -tapettia, joista julkaistaan vain pienet erät. Newbien oma suunnittelutiimi on piirtänyt kuosit käsin. Tapetit on valmistettu kestävästi ja täysin ilman myrkkyjä Boråstapeterin omassa tehtaassa Boråsissa. Tapetit eivät sisällä vaarallisia aineita, joten ne ovat hyvä valinta perheen pienimmille sekä ympäristölle.

Tapetit ovat tehdastoimitustapetteja ja niiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Mikäli tarvitset tapetit nopeammalla toimitusajalla  otathan ystävällisesti yhteyttä meidän asiakaspalveluun verkkokauppa@varisilmaespoo.fi