Hyvä pyykki

Hyvä pyykki

33,00 45,00 

Etsitkö hyvää pyykinpesuainetta, mikä ei haise miltään, pitää koneesi hyvänä ja sopii yleensä myös allergikoille? Kannattaako kokeilla Hyvää Pyykkiä!

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Zeoliititon pesuaine Hyvä Pyykki puhdistaa pyykkisi pilaamatta pesukonettasi
Hyvä Pyykki on Virtasen Maalitehtaan valmistama, pyykinpesuaine, joka sopii erityisen hyvin allergikko- ja lapsiperheille. Siihen ei ole lisätty hajusteita tai muita lisäaineita, eikä se sisällä zeoliittia. Tästä pyykinpesuaineesta ei siis jää vaatteisiin tai hengitysilmaan pölyä, eikä ihoa ärsyttäviä tai pesukonetta vahingoittavia aineita. Zeoliittijäämät ovat tympeällä hajullaan pilanneet tuhansia modernejakin pesukoneita.
Hyvä Pyykki on siis zeoliitittomana ja hajuttomana hyvä pesuaine pyykillesi, pesukoneellesi sekä Sinun ihollesi ja keuhkoillesi. Kokeile ja ihastu.

Hajuton pyykkipulveri Hyvä Pyykki niille joilla on hajuallergia tai pesuaineallergia
Pyykinpesujauhe joka sisältää hajusteita ja zeoliittia aiheuttaa monelle ihon kutinaa ja jopa pahaa ihottumaa. Moni on päässyt eroon ihottumastaan vaihtamalla hajuttomaan ja zeoliitittomaan Hyvä Pyykki pyykinpesuaineeseen.
Yleensäkin runsas hajusteiden ja tuoksujen käyttö on altistanut meitä kaikkia. Hajuallergia, tuoksuherkkyys ja joillekin tämä selkeä pesuaineallergia ovat tehneet näiden ihmisten elämästä vaikean.
Monille näistä vaivoista kärsiville Hyvä Pyykki on tuonut avun. Kokeile olisiko siitä apua Sinulle.

Hyvä Pyykki on säästäväisen lapsiperheen hajuton pyykinpesujauhe
Purkillisella Hyvä Pyykki -pyykinpesuainetta peset 120-150 koneellista pyykkiä. Annostelu on vain 0,5–0,8 dl pesuainetta koneelliseen pyykkiä.
Lapsiperheille joilla pyykkiä tulee runsaasti ja pesukone käy päivittäin Hyvä Pyykki säästöpakkaukset 8 kg tai 20 kg ovat hyvä valinta.

Hajuton pyykinpesuaine jossa Pesuntehostaja sisältyy hintaan
Valkaisuainetta sisältävät pesuaineet haalistavat kirjopyykkiä turhaan. Hyvä Pyykki – pesuaineessa mukana seuraava Pesuntehostaja (valkaisuaine) lisätään koneeseen vain valkopyykin pesussa. Kirjopyykin pesussa sitä ei käytetä.

Pyykinpesujauhe jossa myös Pesukoneen puhdistusaine tulee mukana ilmaiseksi
Pesuaineen mukana tulee myös pyykinpesukoneen puhdistusaine. Se irroittaa pesukoneestanne sinne kertyneet saostumat. Pyykinpesujauhe purkin sisältä saat myös ohjeen pesukoneen Puhdistuasaineen käytöstä.

Lisätiedot

Koko

,