Rose Garden 8892

Rose Garden 8892

60,00 

Luo ruusujentäyteinen romanttinen maailma. Lastenhuone on taianomainen paikka, jossa täytyy olla tilaa leikille, levolle ja mielikuvitukselle. Voit vangita taianomaisuuden Newbien kuviotapeteilla, jotka on luotu yhteistyössä Boråstapeterin kanssa. Tuloksena on pieni ja ihastuttava tapettimallisto. Mallistossa on neljä Easy Up -tapettia, joista julkaistaan vain pienet erät. Newbien oma suunnittelutiimi on piirtänyt kuosit käsin. Newbien, KappAhlin vauvojen ja pikkulasten malliston tapetteja on saatavilla rajoitetun ajan 31.8.2019 saakka.

Tuotemerkki: Boråstapeter

Mallisto: Newbie limited edition

Tuotenumero: 8892
Rullan leveys: 53 cm
Rullan pituus: 10,05 m
Kohdistus: Vuorokohdistus
Kuviokorkeus: 64 cm
tuotetunnus (SKU) 7320094031319 Osasto:

Kuvaus

Uppoudu romanttisten ruusujen kauniiseen, haalean vaaleanpunaisen väriseen maailmaan. Seinällä kiipivät kukat tuovat huoneeseen ihanaa kesäisen ruusutarhan tunnelmaa. Rose Garden -tapetti sopii mainosti vaikkapa lastenhuoneeseen tai eteiseen.

Mallistossa on neljä Easy Up -tapettia, joista julkaistaan vain pienet erät. Newbien oma suunnittelutiimi on piirtänyt kuosit käsin. Tapetit on valmistettu kestävästi ja täysin ilman myrkkyjä Boråstapeterin omassa tehtaassa Boråsissa. Tapetit eivät sisällä vaarallisia aineita, joten ne ovat hyvä valinta perheen pienimmille sekä ympäristölle.

Tapetit ovat tehdastoimitustapetteja ja niiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Mikäli tarvitset tapetit nopeammalla toimitusajalla  otathan ystävällisesti yhteyttä meidän asiakaspalveluun verkkokauppa@varisilmaespoo.fi