Rose Garden Mural 8893

Rose Garden Mural 8893

149,00 

Luo ruusujentäyteinen romanttinen maailma. Lastenhuone on taianomainen paikka, jossa täytyy olla tilaa leikille, levolle ja mielikuvitukselle. Voit vangita taianomaisuuden Newbien kuviotapeteilla, jotka on luotu yhteistyössä Boråstapeterin kanssa. Tuloksena on pieni ja ihastuttava tapettimallisto.

Mallistossa on neljä Easy Up -tapettia, joista julkaistaan vain pienet erät. Newbien oma suunnittelutiimi on piirtänyt kuosit käsin. Tapetit on valmistettu kestävästi ja täysin ilman myrkkyjä Boråstapeterin omassa tehtaassa Boråsissa. Tapetit eivät sisällä vaarallisia aineita, joten ne ovat hyvä valinta perheen pienimmille sekä ympäristölle.

 

tuotetunnus (SKU) 7320094031326 Osasto:

Kuvaus

 

Ikoninen ruusu hieman suurempana, vaaleapunaisen sävyisenä kuosina luo romanttista tunnelmaa. Kaunis kuosi vie ajatukset kesän lämpöön. Tapetti sopii mainosti vaikkapa lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen.

Kuvio on kokonaisuudessaan 180 cm leveä ja 265 cm korkea. Se toimitetaan neljässä 45 cm leveässä vuodassa. Kuosi voidaan asettaa myös vaakasuuntaan, jos se sopii huoneeseesi paremmin.

Tuotemerkki: Boråstapeter
Mallistot: Newbie limited edition
Tuotenumero: 8893
Leveys & Korkeus 180 cm x 265 cm
Kohdistus: Tasakohdistus
Kuviotoisto: 0 cm
Toimitusaika on noin 2-3viikkoa, mikäli tarvitset tapetit nopeammin ota ystävällisesti yhteyttä meidän asiakaspalveluun verkkokauppa@varisilmaespoo.fi.