Virtasen paneelimaali

Virtasen paneelimaali

26,00 124,00 

VIRTASEN PANEELIMAALI
SILKINHIMMEÄ PELLAVAINEN PANEELIMAALI LUO KODIKKAAN LÄMPIMÄN TUNNELMAN
Vesiohenteinen pellavaöljymaali sisäkäyttöön, näin tätä voisi lähinnä kuvailla. Seinä- ja kattopaneelien maalukseen sisällä.Se on on hengittävänä turvallinen maali hirsiseinien sisämaalaukseen ja tietysti myös muiden puuseinien maalaukseen sisätiloissa. Toimii hyvin myös telalla levitettynä levy- ja tasoitepinnoilla.
Tämän sisämaalin värikarttana toimivat kaikki erilaiset sisämaalivärikartat. Se sävytetään normaaliin tapaan kaupassa sävytyskoneella. Nopeasti kuivuva vesiohenteinen Virtasen Paneelimaali on öljysideaineisena kevyt maalattava. Sen hyytelömäinen koostumus tekee maalaamisesta myös nopeaa. Kaunista jälkeä saa aikaan helposti, koska siveltimen jälki tasoittuu kauniisti.
Virtasen Paneelimaali tuoksuu maalattaessa ja kuivuessaan pellavaöljyltä kuten aidon luonnonöljymaalin kuuluukin. Ja se on aitoa.
Virtasen Paneelimaali on vahvistettu temperatyyppinen perinnemaali joka kuivuu kosketuskuivaksi jo tunnissa. Sen luonnonöljyisistä sideaineista yli 50% on kotimaista kylmäpuristettua pellavaöljyä.

Mikäli haluat sävytetyn tuotteen, tule käymään myymälässä, tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@varisilmaespoo.fi

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Virtasen Paneelimaali kuuluu parhaaseen ja puhtaimpaan M1-luokkaan koska siitä haihtuu erittäin vähän mitään yhdisteitä sekä hajua huonetilaan. Virtasen Paneelimaali on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja testiolosuhteissa ja se täyttää M1-luokan tarkat vaatimukset päästöjen vähäisyydestä.

Kuten kaikki aidot prosesoimattomiin luonnonöljyihin perustuvat maalit, tämäkin tuoksuu pellavaöljyltä tuoreena ja kuivuessaan.
Pölykuiva siitä tulee viimeistään tunnissa, päälle maalaus voidaan tehdä jo kolmen tunnin kuluttua.

Tiivistelmänä

  • Öljymaali ja sideaineiltaan nimenomaan todellinen luonnonöljymaali, yli 50% kotimaista pellavaöljyä. Lisäksi muita luonnonöljyjä.
  • Aito perinnemaali – Öljytempera. Perinteinen vesiohenteinen öljytemperamaali.
  • Värikartta, mikä tahansa sisämaalivärikartta. Sävytetään sävytyskoneilla.
  • Hengittävä ja turvallinen puupinnalle hyvä maali massiivipuun maalaukseen
  • Hirsiseinien maalaus sisällä
  • Paneelikattojen maalaus sisällä
  • Levy- ja tasoitepinnoille sisätiloissa
  • Maali uusille maalaamattomille ja ennen maalatuille pinnoille sisätiloissa
  • Tuoksuu uutena pellavaöljyltä niinkuin aidon öljymaalin pitääkin

Lisätiedot

Koko

, ,