Virtasen maalit ovat terveen talon parhaat kaverit. Virtasen Maalit ovat sekä kotimaisia että luonnonmukaisia maaleja. Virtaselta löytyy maaleja niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Meillä on varastossa lähes täydellinen valikoima Virtasen maaleja. Kuitenkin, jos haluat varmistaa saatavuuden, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalvelumme, niin varaamme sinulle tarvitsemasi Virtasen maalit. Virtaselta löytyy tehdassävyjä ja pystymme sävyttämään tuotteet lähes mihin väriin tahansa.

Aimo Virtanen aloitti maalien tekemisen vuonna 1959 Paraisilla Turunmaan saaristossa. Piti kuulemma tehdä itse, kun ei muualta kelvollista saanut. Virtasen kehittämä pellaavaöljypohjainen 4 luonnonöljyn maali loi legendaarisen maineen laadukkuudellaan ja kestävyydellään. Maali, joka kestää saariston kosteita ja karuja olosuhteita, kestää missä tahansa. Jos siis olet hakemassa maalia, joka pitää pintansa haalistumatta ja halkeilematta iät ja ajat, vaadi Virtasen Laatumaaleja.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä niin pienet kuin suuretkin suunnitelmasi! Virtasen maalit niin sisälle kuin uloskin löytyvät Värisilmä Espoo Muuralasta.