Tuotteet

Tuotteet2018-06-19T16:32:02+03:00

Kaikki mitä tarvitset laittaaksesi kotisi kuntoon!

Kaipaako kotisi kaunista maalipintaa tai kenties olohuoneesi tyylikästä tapettia? Vai oletko jo pitkään miettiny vaihtavasi kylpyhuoneen laatoituksen uudempaan versioon? Meiltä löydät laadukkaimmat tuotteet niin sisustamiseen kuin remontointiin! Tutustu laajaan valikoimaamme  – meiltä löydät niin ulko- ja sisämaalit, kuin tapetit, laatat ja lattiatkin. Siis kaiken, mitä tarvitset laittaaksesi kotisi kuntoon! Niin pienet pintaremontit kuin suuremmat kokonaisremontit sujuvat meidän avullamme aika alta yksikön. Katso tarkemmat tiedot jokaisesta tuoteryhmästämme ja löydä juuri sinun kotiisi sopiva ratkaisu.

Maalit

Kaipaako terassi öljyämistä tai makuuhuoneen seinät uutta raikasta pintaa? Meiltä löydät laadukkaat sisä- ja ulkomaalit kalkkimaaleista kattomaaleihin. Lisäksi löydät meiltä laadukkaat maalaustyövälineet ja -tarvikkeet, joiden avulla saavutat viimeistellyn lopputuloksen.

Tapetit

Tehokas efektiseinä, taideteos tai kaunis huoneen ympäröivä kokonaisuus – tapettien käyttömahdollisuudet ovat loputtomat! Tapettiemme avulla voit luoda ihanan uuden ilmeen kotiisi.

Kankaat ja verhotangot

Persoonalliset kankaat ovat erittäin tärkeä osa sisustusta – upeat verhot kruunaavat koko huoneen! Upeista kankaista voi taikoa niin verhot kuin tyynynpäällisetkin.

Laatat

Kaipaatko uusia pintoja ulos, sisälle, keittiöön tai kylpyhuoneeseen? Meiltä löydät juuri sinun makuusi sopivan laatoituksen kodin jokaiseen tilaan! Laattamme ovat erittäin laadukkaita ja kestävät hyvin arjen kulutusta.

Kylpyhuonekalusteet

Kuka ei haluaisi rentoutua henkilökohtaisessa kylpylässä pitkän päivän jälkeen? Kylpyhuonekalusteidemme avulla tuot pienen palan luksusta kotiisi. Meiltä löydät niin tyylikkäät allas-, sivu- sekä peilikaapit kuin ammeet, hanat ja suihkutkin.

Laastit ja vedeneristeet

Ammattimaista jälkeä pohjatyöstä lähtien! Meiltä saat huippuratkaisut vedeneristykseen sekä seinien ja lattioiden tasoitukseen. Laadukkaiden tuotteiden avulla remonttisi kestää vuosien jälkeenkin.

Lattianpäällysteet

Laminaatti-, parketti- vai kenties vinyylikorkkilattia? Meiltä löytyvät nämä kaikki lattiapäällysteet. Autamme mielellämme oikean lattiamateriaalin valinnassa.

Listat ja paneelit

Laadukkaiden listojen sekä paneelien avulla saavutat viimeistellyn ja kauniin lopputuloksen. Meiltä saat paneelit myös vaikeasti sivustettaviin tiloihin, kuten saunaan. Pystymme toimittamaan sekä pieniä että suuria eriä asiakkaidemme tarpeen mukaan. Pian jokainen nurkka kodistasi näyttää tyylikkäältä ja viimeistellyltä.

Työvälineet

Meiltä saat laadukkaat työvälineet jokaiseen projektiisii! Työvälineidemme avulla sujuu maalaus, öljyäminen, tapetointi tai laatoitus alta aikayksikön. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään oikeiden työvälineiden valinnassa.

Muut

Värisilmä Espoo Muuralalla on laajavalikoima myös muita tuotteita, joiden avulla voit tehdä kodistasi entistä viihtyisämmän! Katso muun muassa erilaiset sisustustuotteemme kuten maljakot sekä tekstiilit.