Kankaat ja verhotangot

Kankaat ja verhotangot2018-06-20T10:51:22+03:00

Persoonalliset kankaat jokaiseen kotiin

Kankaat ovat erittäin tärkeä osa sisustusta – upeat verhot kruunaavat koko huoneen! Erilaiset tekstuurit tuovat eloa sisustukseen. Meiltä löydät  rohkean räväkät sekä tyynen rauhalliset kangasmallit. Kauniista kankaista voi taikoa niin verhot kuin tyynynpäällisetkin. Kangasmallimme soveltuvat jokaiseen kotiin. Tutustu lisää upeisiin vaihtoehtoihimme!

Tuotemerkit

Hastalta löytyy upeat verhotarvikkeet. Hastan valikoima on erittäin laaja ja saadaan tuotteet noin 1viikon toimitusajalla Ruotsista. Varastovalikoimassamme on verhotankoja ja rengasnipistimiä.

Anna ikkunoillesi vähän rakkautta…

Mielestämme Suomessa on liian monta ”alastonta” ikkunaa. Verhoilla ja upeilla verhotarvikkeilla huoneista tulee paljon viihtyisämpiä ja kodikkaampia, riippumatta siitä onko kysymys konttorista tai kodista.

Kaikki alkoi vaatimattomassa maaseutusepänpajassa…

Hastan tarina alkoi 1982, kun Stefan Schörling osti sepänpajan huutokaupassa Arbogan ulkopuolella sijaitsevasta kotikylästään Hastasta. Parit antiikkiset, seudun naisten piirissä suositut verhotampit olivat inspiraatio Hastan ensimmäisiin tunnettuihin verhokoukkuihin.

Hastan pääkonttori sijaitsee Köpingissä. Hastalla on oma desing, tuotekehitys,  tuotanto mittatilaustuotteille, varasto ja jakelu. Hastan tehdas sijaitsee Hangzoussa Kiinassa.

Hollantilaisen sisustusmuodin edelläkävijä Eijffinger  suunnittelee ja valmistuttaa tapetteja ja sisustuskankaita . Yrityksen oma sisustusstudio ja suunnittelijat seuraavat trendejä ja tuottavat mallistoja, jotka ihastuttavat väreillään, ennakkoluulottomilla kuoseilla ja glamourilla.

Eijffiger tuoteperhettä ei pysty luokittelemaan vain yhteen tuotegategoriaan vaan sen sisältä löytää tuotteita niin rohkea värejä rakastava sisustaja kuin klassisen tyylinkin ystävä. Yhdistävänä tekijänä kaikille monimuotoisille mallistoille on korkea laatu ja jäljittelemätön  design. Eijffinger tuo markkinoille paitsi korkealaatuisia, upeita tapettimallistoja myös upeita kankaita. Osa kankaista on koordinoituja tapettien kanssa yhteensopiviksi.

Valikoimassa
  • verhokankaita
  • raikkaita puuvillakuoseja
  • pimennyskankaita
  • verhoilukankaita

Eijffingerin kankaat ovat tilaustuotteita ja niiden toimitusaika on noin 1vk. Kankaat myydään 10cm välein. Myymälästämme löytyy useita eri kangasvaihtoehtoja. Sisustussuunnittelijamme Marica tekee varhosuunnitteluita ja meidän ompelijamme ompelee verhot valmiiksi.

Caselio nimi tulee sanoista De Casa, joka tarkoittaa Kotia ja Helio, joka tarkoittaa Aurinkoa. MERKKI, joka haluaa tuoda auringon kotiisi!

Tekstiilien ja panoraamojen avulla täydennämme tapettivalikoimaamme. Tarjoamme teille mallistoja, jotka ovat ikuisessa liikkeessä. Meidän mielestämme sisustusta pitää pystyä muuttamaan omien mielihalujen mukaan!
Caselio on täynnä raikasta tuulta!

CASADECO, tapettien ja verhoilukankaiden valmistaja erottuu kilpailijoista innovatiivisten, valoisien ja korkealaatuisten tuotteiden ansiosta.

Casadecon tapetit ovat upeita ja ainutlaatuisia. Casadecon mallistosta löytyy tapetit kodin jokaiseen tilaan,  myös lasten ja nuorten huoneisiin. Tapetit ovat tehdastoimitustapetteja ja tilaamme ne suoraan tehtaalta Ranskasta, toimitusaika on noin 1 – 2 vk.

Voisi sanoa, että Casadeco on tällähetkellä tapettien edelläkävijä, koska vaihtoehtoja on paljon ja yleensä kun tulee uusi kokoelma on se täysin uutta ja sellaista ei ole aikaisemmin nähty. Suurin osa tapeteista on kuitupohjaisia tapetteja, mutta löytyy myös perinteisiä paperitapetteja, sekä vinyylitapetteja. Värimaailma mitä Casadecon tapeteissa on yleensä runsas, löytyy toki pohjoismaiseen makuun istuvat vaaleat ja harmaat sävyt, mutta myös sisusta täydentävät syvät petroolin, violetin ja vihreät sävyt. Mallisto on todellakin hyvin laaja ja kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan erillaisiin vaihtoehtoihin! Suurimmassa osassa tapetteja on ihan kangasmainen pinta, joka on hyvin sisustuksellinen ja kaunis. Casadecolta ilmestyy vuosittain noin 10 – 15 uutta mallistoa. Tässä muutamasta mallistista vähän enemmän..

Prague

Ranskalaisen Casadecon Prague-kuitutapettimallisto tarjoaa toinen toistaan upeampia vaihtoehtoja tyylistään varmalle sisustajalle, joka hakee kotiinsa näyttävyyttä. Tuhatvuotisen Prahan innoittama mallisto on saanut inspiraationsa kultaisen kaupungin monista eri kasvoista, niin sen majesteettisista julkisivuista kuin rosoisista kaduistakin. Tapettien värimaailma heijastelee kaupungin monimuotoisuutta: Se vaihtelee jylhästä tummasta harmonisten, jopa pastellimaisten sävyjen kautta aina elämäniloa pursuavaan kultaan. Prague-tapeteille tunnusomaiset runsaat arabeskikuviot ja koristeelliset kukkaornamentit noudattavat kaupungin historiasta ammennettua muotokieltä. Punaisena lankana eri tapettimalleissa kulkee ylellinen hohde, joka on istutettu jopa klassisiin pystyraitatapetteihin sekä graafisiin, kolmioilla ja neliöillä leikitteleviin kuoseihin.

Rendez-Vous

Rendez-Vous -mallistossa on 41 kuosia. Grande Fleur -kuosissa helmenhohteinen tausta antaa kontrastia suurikokoisille mattapintaisille kukille. Pehmeän hienostuneet värisävyt tekevät näyttävästä kuosista levollisen. Fleur de Pommier -kuosissa pääosassa ovat herkät omenankukat. Vaalea helmenhohtoinen tausta tuo huoneisiin valoa. Feuilles de Vigne -tapetissa seinille kiipeävät tyylitellyt viiniköynnökset, jotka erottuvat mattapintaisesta taustasta hennolla kiillolla.Pelkistetympää linjaa edustavat malliston yksiväriset ja kevyesti raidoitetut tapetit. Moderniin sisustukseen voi yhdistää Motif Géometrique -kuosin, jonka toistuva geometrinen kuviointi muistuttaa mehiläispesän hunajakennostoa.