Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet2018-06-20T10:53:59+00:00

Pieni pala luksusta

Kuka ei haluaisi rentoutua henkilökohtaisessa kylpylässä pitkän päivän jälkeen? Kylpyhuonekalusteidemme avulla tuot pienen palan luksusta kotiisi. Kaikki kalusteemme heijastelevat klassista tyylikkyyttä. Meiltä löydät niin upeat allas-, sivu- sekä peilikaapit kuin ammeet, hanat ja suihkutkin. Mallistot muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, josta voit helposti koota juuri sellaisen kylpyhuoneen kuin sinä haluat.

Tuotemerkit

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä.

Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Käsitteellä Täydellinen kylpyhuoneesi markkinoidaan laajaa valikoimaamme, joka sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston.

Otsoson Oy on keittiö- ja kylpyhuone- altaiden ja kylpyhuone- kalusteiden maahantuonti ja tukkuliike.

Mallistot muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, josta voit helposti koota erilaisia kokonaisuuksia. Kalusteiden muotoilussa on myös klassista tyylikkyyttä.

Tästä tuotteen kotisivuille

Rio ja Miniclever kalusteet

Rio allas-, peili-, sivukaapit ja halogeenipaneelit muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, josta voit helposti koota erilaisia yhdistelmiä. Rio kalusteiden korkeakiiltoinen pinta (valkoinen) antaa oville ja rungoille viimeistellyn ulkonäön ja takaa pintojen helppohoitoisuuden.

CleverDuo kalusteet 

Clever-altaille sopivat CleverDuo -kalusteet tekevät kalustemallistostamme entistä monipuolisemman. Mallistossa on kolme väriä, valkoinen, tumma pähkinä ja vaalea tammi. CleverDuo on rajattomasti yhdistettävissä Rio- ja Marilyn -mallistojen kalusteiden kanssa. Laatikostojen mekanismeissa on hidastimet ja kalusteet toimitetaan aina valmiiksi koottuina.