Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet2020-01-16T08:50:24+02:00

Ylelliset kylpyhuonekalusteet

Kuka ei haluaisi rentoutua henkilökohtaisessa kylpylässä pitkän päivän jälkeen? Kylpyhuonekalusteidemme avulla tuot pienen palan luksusta kotiisi. Kaikki kalusteemme heijastelevat klassista tyylikkyyttä. Meiltä löydät niin upeat allas-, sivu- sekä peilikaapit kuin ammeet, hanat ja suihkutkin. Mallistot muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, josta voit helposti koota juuri sellaisen kylpyhuoneen kuin sinä haluat.

Kylpyhuoneen kalusteet ovat oleellinen osa kylpyhuonetta. Valikoimassamme on Svedsbergin, Woodion, Otsosonin ja Hahlen kalusteet. Myös erillaisia kalustevetimiä, suihkuja, hanoja ja kylpyhuoneen tarvikkeita löytyy valikoimastamme. Kaikki kylpyhuoneen kalusteet ovat tilaustuotteita.

Kun suunnittelet uutta kylpyhuonetta tai kylpyhuoneen remonttia, kannattaa ottaa yhteyttä Tunnetila-suunnittelijaamme. Voimme piirtää 3D-ohelmalla mitkä kylpyhuoneen kalusteet sopivat tilaasi parhaiten.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä niin pienet kuin suuretkin suunnitelmasi! Kylpyhuoneen kalusteet löytyvät Värisilmä Espoo Muuralasta.

Tuotemerkit

Svedbergs – Kylpyhuonekalusteet

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä.

Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Käsitteellä Täydellinen kylpyhuoneesi markkinoidaan laajaa valikoimaamme, joka sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston.

Otsoson – Kylpyhuonekalusteet

Otsoson Oy on keittiö- ja kylpyhuone- altaiden ja kylpyhuone- kalusteiden maahantuonti ja tukkuliike.

Mallistot muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, josta voit helposti koota erilaisia kokonaisuuksia. Kalusteiden muotoilussa on myös klassista tyylikkyyttä.

Rio ja Miniclever kalusteet

Rio allas-, peili-, sivukaapit ja halogeenipaneelit muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, josta voit helposti koota erilaisia yhdistelmiä. Rio kalusteiden korkeakiiltoinen pinta (valkoinen) antaa oville ja rungoille viimeistellyn ulkonäön ja takaa pintojen helppohoitoisuuden.

CleverDuo kalusteet 

Clever-altaille sopivat CleverDuo -kalusteet tekevät kalustemallistostamme entistä monipuolisemman. Mallistossa on kolme väriä, valkoinen, tumma pähkinä ja vaalea tammi. CleverDuo on rajattomasti yhdistettävissä Rio- ja Marilyn -mallistojen kalusteiden kanssa. Laatikostojen mekanismeissa on hidastimet ja kalusteet toimitetaan aina valmiiksi koottuina.