Laatat

Laatat2018-10-11T10:57:41+00:00

Useita värejä, kuvioita ja kokoja

Kaipaatko uusia pintoja ulos, sisälle, keittiöön tai kylpyhuoneeseen? Meiltä löydät juuri sinun makuusi sopivan laatoituksen kodin jokaiseen tilaan! Valikoimamme on erittäin laaja. Tarjolla on useita värejä, kuvioita ja koko niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihinkin. Lisäksi laattamme ovat erittäin laadukkaita ja kestävät hyvin arjen kulutusta. Henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua valitsemaan kotiisi oikeanlaiset pinnat.

Tuotemerkit

Equipe on espanjalainen yritys, joka on erikoistunut laattojen valmistukseen. Yritys tarjoaa erittäin laajan valikoiman seinä- ja lattialaattoja, jotka sopivat niin kotiin kuin ammattikäyttöön.

Iberon mattapintaiset kestävät lattia- ja seinälaatat sopivat niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Laattoja on saatavilla sekä 60cm x 60 cm että 29 cm x 29 cm kokoisina. Tutustu myös Iberon laattojen upeisiin eri värivaihtoehtoihin.

ABK on italialainen johtava keraamisten laattojen valmistaja, joka on toiminut jo vuodesta 1992 saakka. Valmistajalla on suuri valikoima erilaisia lattia- ja seinälaattoja, kylpyhuoneen ja keittiön laattoja sekä tuotteita myös ulkokäyttöön.

Hollantilainen yritys Royal Mosa tarjoaa laattoja erilaisiin tarkoituksiin jo 130-vuoden kokemuksella. Mosa on tunnettu sekä tuotteidensa erinomaisesta laadusta, että innovatiivisuudesta. Kaikkien Mosan lasittamattomien laattojen tuotannossa käytetään ainutlaatuista tuotantoprosessia, joka takaa tuotteille harmonisen väriskaalan yhdistettynä esteettisyyteen ja käytettävyyteen.

LaattaStudion laajan tuotevalikoiman avulla onnistuvat niin kodin pienet pintaremontit kuin suuremmatkin muutokset. LaattaStudiosta löytyy lukuisia vaihtoehtoja kodin kaikkiin tiloihin ja jokaisen sisustajan omaan, yksilölliseen makuun.

Laattapisteen laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat keraamiset seinälaatat, lattialaatat ja ulkolaatat, Interfacen ekologiset tekstiililaatat, tekstiilimatot sekä vinyylilankut ja vinyylilaatat. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä suosikkisi!

Ragno tarjoaa luotettavia ja laadukkaita pintamateriaaleja, jotka kestävät aikaa! Ragnolta on saatavia useita erilaisia tyylejä jokaiseen makuun. Ragnon lattia- ja seinälaatat sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Rocan valmistamat keraamiset laatat ja keraamiset graniittilaatat sopivat täydellisesti koti- ja yleistiloihin sekä teollisiin tiloihin. Yritys uudistaa jatkuvasti tuotevalikoimaa asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Tuotteissa yhdistyy sekä käytettävyys että tyylikkyys!