Keittiön ja kylpyhuoneen laatat

Keittiön ja kylpyhuoneen laatat2020-01-16T08:49:25+02:00

Kylpyhuoneen laatat ovat saatavana eri kokoisina useilla väreillä ja malleja on runsaasti

Kaipaatko uusia pintoja ulos, sisälle, keittiöön tai kylpyhuoneeseen? Meiltä löydät juuri sinun makuusi sopivan laatoituksen kodin jokaiseen tilaan! Valikoimamme on erittäin laaja. Tarjolla on useita värejä, kuvioita ja koko niin kuiviin kuin kosteisiin tiloihinkin. Lisäksi laattamme ovat erittäin laadukkaita ja kestävät hyvin arjen kulutusta. Henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua valitsemaan kotiisi oikeanlaiset pinnat.

Kylpyhuoneen laatat ovat laajassa valikoimassamme aina peruskaakeleista erikoisempiin tehostekaakeleihin. Meidän kaakeleiden päätoimittaja on italialainen Ragno. Ragno on edelläkävijä ja trendien luoja. Valikoimassamme on myös mm Laattapisteen, Pukkilan, ABK:n, Rocan ja Iberon kaakeleita. Kaikki kaakelit ovat tilaustuotteita.

Kylpyhuoneremontti ei ehkä ole se remontti, mitä tehdään kovin usein, joten kannattaa valita laadukkaat ja kestävät kylpyhuoneen laatat. Lattialaatoissa porcellanato on kaikista kestävintä ja kovinta mitä kaakeleissa löytyy. Kaakeleiden puhtaanapito onnistuu, kun on valittu parhaiten tilaan soveltuvat kaakelit. Karkeapintaisiin kaakeleihin tarttuu helpoiten lika, joten esimerkiksi terassikaakelia ei kannata laittaa kylpyhuonetilohin.

Kun suunnittelet kylpyhuoneen remonttia, kannattaa ottaa yhteyttä meidän tunnetila -suunnittelijaan. Tunnetila suunnittelupalveluun kuuluu mm. 3D-kuvat kylpyhuonetiloista. Joskus hahmottaminen on vaikeaa yhdestä kaakelista ja kuvat auttamat näkemään miltä valmis kylpyhuone tulisi näyttämään. Meillä on myymälässä myös valmiita kuvia, mistä voi ammentaa inspiraatiota.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä niin pienet kuin suuretkin suunnitelmasi! Kylpyhuoneen laatat löytyvät Värisilmä Espoo Muuralasta.

Tuotemerkit

Equipe – Kylpyhuoneen Laatat

Equipe on espanjalainen yritys, joka on erikoistunut laattojen valmistukseen. Yritys tarjoaa erittäin laajan valikoiman seinä- ja lattialaattoja, jotka sopivat niin kotiin kuin ammattikäyttöön.

Ibero Porcelanico - Kylpyhuoneen Laatat

Iberon mattapintaiset kestävät lattia- ja seinälaatat sopivat niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Laattoja on saatavilla sekä 60cm x 60 cm että 29 cm x 29 cm kokoisina. Tutustu myös Iberon laattojen upeisiin eri värivaihtoehtoihin.

ABK – Kylpyhuoneen Laatat

ABK on italialainen johtava keraamisten laattojen valmistaja, joka on toiminut jo vuodesta 1992 saakka. Valmistajalla on suuri valikoima erilaisia lattia- ja seinälaattoja, kylpyhuoneen ja keittiön laattoja sekä tuotteita myös ulkokäyttöön.

Mosa – Kylpyhuoneen Laatat

Hollantilainen yritys Royal Mosa tarjoaa laattoja erilaisiin tarkoituksiin jo 130-vuoden kokemuksella. Mosa on tunnettu sekä tuotteidensa erinomaisesta laadusta, että innovatiivisuudesta. Kaikkien Mosan lasittamattomien laattojen tuotannossa käytetään ainutlaatuista tuotantoprosessia, joka takaa tuotteille harmonisen väriskaalan yhdistettynä esteettisyyteen ja käytettävyyteen.

LaattaStudio - Kylpyhuoneen Laatat

LaattaStudion laajan tuotevalikoiman avulla onnistuvat niin kodin pienet pintaremontit kuin suuremmatkin muutokset. LaattaStudiosta löytyy lukuisia vaihtoehtoja kodin kaikkiin tiloihin ja jokaisen sisustajan omaan, yksilölliseen makuun.

Ragno - Kylpyhuoneen Laatat

Ragno tarjoaa luotettavia ja laadukkaita pintamateriaaleja, jotka kestävät aikaa! Ragnolta on saatavia useita erilaisia tyylejä jokaiseen makuun. Ragnon lattia- ja seinälaatat sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Roca - Kylpyhuoneen Laatat

Rocan valmistamat keraamiset laatat ja keraamiset graniittilaatat sopivat täydellisesti koti- ja yleistiloihin sekä teollisiin tiloihin. Yritys uudistaa jatkuvasti tuotevalikoimaa asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Tuotteissa yhdistyy sekä käytettävyys että tyylikkyys!