Lattianpäällysteet

Lattianpäällysteet2020-01-16T08:56:31+02:00

Panosta laatuun

Laminaatti-, parketti- vai kenties vinyylikorkkilattia? Meiltä löytyvät kaikki lattiapäällysteet kodin jokaiseen tilaan. Lisäksi saat meiltä tasokkaat työvälineet asentamiseen. Oikeanlaisen lattiapäällysteen valitseminen on yksi kodin pysyvimmistä valinnoista – panosta siis laatuun! Autamme mielellämme oikean lattiamateriaalin valinnassa.

Tuotemerkit

Parla tarjoaa aitojen materiaalien ja kestävän muotoilun myötä elämyksiä, lämpöä ja luonnetta kodin jokaiseen tilaan. Olavi Räsänen aloitti parketin valmistuksen Mikkelissä vuonna 1963 ja yhä tänäkin päivänä Parla tarjoaa aitoja ja kestäviä tuotteita, joiden laatu ja muotoilu kestävät aikaa ja käyttöä.

Oletko remontoimassa kotia? Tarvitsetko lattiaa keittiöön tai makuuhuoneisiin? Tutki Gerflorin laajaa tuotevalikoimaa ja löydä sopivat vaihtoehdot!

Lukkopontillinen linoleumlattia

Marmoleum click-lattianpäällystettä on saatavana 90 cm x 30 cm paneeleina ja 30 cm x 30 cm laattoina. Paneeleita ja laattoja yhdistelemällä voi luoda yksilöllisen tyylikkäitä ja toimivia lattiapintoja. Marmoleum clickissä on vahva kulutusta kestävä 2 mm linoleumipinta, joka on kiinnitetty vedenkestävälle HDF-kuitulevylle pohjana korkkialusta.
Laatan kokonaispaksuus on noin 9,8 mm.

Huomioi, että värit saattavat poiketa todellisista. Älä tilaa lattiaa pelkän kuvan perusteella. Valmistusmenetelmästä johtuen Marmoleum click –laatat saattavat olla hieman kellertäviä toimitettaessa. Väri tulee hapettuneesta pellavaöljystä, joka värjää pinnan kun se kuivataan. Kalvo katoaa parin viikon sisällä heti, kun lattia saa luonnonvaloa. Koska linoleumi on valmistettu luonnon raaka-aineista, pieniä väri- ja rakenne-eroja saattaa esiintyä eri tuotantoerien, näytteiden ja toimitettujen tuotteiden välillä.

  • 90 x 30 cm paneeleina (pakkauksessa 7 kpl eli n. 1,89 m2)
  • 30 x 30 cm laattoina (pakkauksessa 7 kpl eli n. 0,63 m2)

Paneeleita ja laattoja on saatavana 29 upeassa värissä, joita on helppo yhdistellä oman ainutlaatuisen koristeellisen lattian luomiseksi.

Tästä tuotteen kotisivulle

Luksusvinyylilattia lukkopontilla 

Vinylcomfort on uudenlainen vinyylilattia, jossa yhdistyvät vinyylin helppohoitoisuus ja kestävyys sekä korkkilattian mukavuusominaisuudet. Lukkopontillisessa Vinylcomfort lattiassa on kestävä vinyylipinta ja hdf-runko sekä kaksi korkkikerrosta, jotka antavat tuotteelle ainutlaatuisia ominaisuuksia: äänettömyyttä, lämpimyyttä, joustavuutta. Valikoimaan kuuluu 4 kivikuosista ja 8 puukuosista mallia.

Tästä tuotteen kotisivuille

Laatan koko: 10,5x295x905mm (kivikuosit), 10,5x185x905mm (puukuosit)
Pakkauskoko: 2,136m2 / 1,339m2
Käyttöluokitus: 32
Tuote soveltuu lattialämmitykselle

Vinylcomfort mallisto:

Timberwise-lattiat tehdään Suomessa, kahdestakin syystä. Lankkuparkettiemme ristiinliimaattu runko on suomalaista kuusta tai mäntyä, ja on luonnollista että tehtaamme sijaitsevat lähellä tärkeintä raaka-ainettamme. Toinen painava tekijä on suomalaisen puunjalostuksen pitkä historia ja siihen liittyvä korkea ammatti-taito. Ilma aitoa ammattiylpeyttä Timberwise ei olisi sitä mitä se on. Puun ja perinteiden kunnioittaminen näkyy lopputuotteen laadussa. Siksi Timberwise-lattia on parasta, mille jalkasi voit laskea.

Tästä tuotteen kotisivuille

Timberwise mallisto

Original Collection on hyvä valinta perinteisen parkettilattian ystävälle. Puuvaihtoehtoina ovat mänty, lehtikuusi, tammi ja saarni. Sävyttämättömän puun lisäksi tarjolla on myös valkolakattuja ja valkoöljyttyjä tuotteita. Katso esimerkkejä erilaisten pintakäsittelyjen yhdistelmistä. Lattiasi voi siis olla harjattu ja lakattu, hiottu ja öljyvahattu – tai päinvastoin. Lakka ja öljyvaha taas voi olla kirkasta tai mattaa, joten vaihtoehtoja riittää.

Vintage Collection jatkaa Timberwisen luonnonmukaista linjaa värisävyissä. Vintage Collection tuotevalikoiman tuotteille on ominaista niiden patinoitunut yleisilme. Oksien ja halkeamien kittaus kuuluu oleellisena osana tuotteen ulkonäköön luoden lattiaan krouvisti ikääntyneen ilmeen, kuten vanhanajan lankkulattioissa oli.

Color Collection Öljyvahatut – parketeissa puun omaa sävyä korostetaan värillisellä öljyvahalla. Valitusta puulajista ja käytetystä väristä riippuen lopputulos vaihtelee lähes valkoisesta tummaan ebenpuun sävyyn. Puuvaihtoehtoina ovat lehtikuusi, tammi ja saarni. Pintakäsittelyyn voidaan käyttää joko himmeäkiiltoista vahaa tai mattavahaa.

Color Collection Lakatut – lattioiden kaunis väri syntyy värilakoilla ja petseillä. Parketin pinta harjataan tai hiotaan ja käsitellään sen jälkeen sopivan sävyisellä lakalla tai petsillä. Myös petsatut parketit lakataan, jolloin pinnasta tulee hyvin kulutusta kestävä. Puuvaihtoehtoina ovat tammi ja saarni.

Nopea ja helppo asentaa!

Asentamisen helppouden ja nopeuden takaa patentoitu edistyksellinen 5G-päätypontti. 5G-päätyponttia asennettaessa päätypontit vain painetaan alas ja se lukkiutuu jousen ansiosta automaattisesti ja lautoja taivuttelematta paikoilleen. Luonnonmukaisista materiaaleista valmistettu HDF-lista on sivuponttien viimeisin kehitysversio.

KÄHRS – parketit ja ohutpuulattiat

Kährs-lattian asentaminen tarkoittaa vähemmän työtä. Suurin kiitos tästä kuuluu nerokkaalla Woodloc-lukkopontille. Laudat lukittuvat yhteen mekaanisesti, ja lautojen väliset saumat ovat käytännössä näkymättömät. Lopputulos on täydellinen, mutta sen lisäksi asennus on nopeaa ja yksinkertaista. Tiiviit saumat ovat tärkeät myös lattian kestävyyden kannalta.

Tästä tuotteen kotisivuille

Kährs lattiatyypit:

Kährs Original 15 mm

Laajin mallistomme – maailmankuulu korkeasta laadustaan ja monipuolisuudestaan. Lattian kokonaispaksuus on 15 mm, joten sen voi hioa ainakin kahdesti lattian elinkaaren aikana. 15 mm:n paksuista vakiolautaa voidaan käyttää monissa erityyppisissä tiloissa – kodeissa ja liiketiloissa.

Kährs Spirit 10 mm

Trendikäs designlankkumallistomme, jossa uusia värejä, puulajeja ja pintakäsittelyitä.

Kährs Linnea 7 mm

Kährs Linnea on Kährs-valikoiman kovimpia lattioita, ja se on suunniteltu ensisijaisesti asuintiloja varten. Tässä lattiassa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö, helppo asennus ja matala rakennekorkeus. Huomaa, ettei Linnea-lattiaa voi hioa.

Kährsin esitteet ja tuotedokumentaatio

Tästä linkistä suoraan sivulle jossa uusin
Kährs – parkettiesite, sekä Kährsin tuotteita,
lattioiden asennusta, huoltoa ym. käsitteleviä oppaita.

Lattia on kodin suurin sisustuspinta.

Kotona on ihana kulkea paljain jaloin. Mieti mikä materiaali tuntuu mukavimmalta jalkojesi alla, sopii ajan henkeen ja on helpoin pitää puhtaana, sekä kestää omaa ja perheesi elämänmenoa parhaiten.

Värisilmän runsaista lattiavalikoimista – Lattiamaailmasta – löydät niin parketit, laminaatit, vinyylilattiat kuin korkitkin.