Listat ja paneelit

Listat ja paneelit2018-10-11T11:04:07+03:00

Viimeistelty lopputulos

Laadukkaiden listojen sekä paneelien avulla saavutat viimeistellyn ja kauniin lopputuloksen. Meiltä saat paneelit myös vaikeasti sivustettaviin tiloihin, kuten saunaan ja varastotiloihin. Paneeleita on myös saatavana useissa eri värissä, joita on helppo yhdistellä oman ainutlaatuisen kokonaisuuden luomiseksi. Pystymme toimittamaan sekä pieniä että suuria eriä asiakkaidemme tarpeen mukaan. Pian jokainen nurkka kodistasi näyttää tyylikkäältä ja viimeistellyltä!

Tuotemerkit

Listatalo valmistaa pintakäsiteltyjä sisustuslistoja sekä katto- ja seinäpaneeleita. Listatalon tuotteet edustavat korkealaatuista suomalaista työtä!

Maler valmistaa sisustuksen eri käyttökohteisiin laadukkaat listat, joiden raaka-aineita ovat muun muassa mdf, mänty, jalopuu tai muovi. Malerin laaja mdf-listavalikoima käsittää jalka-, matto-, peite-, reuna- ja kattolistat. Katso lisää tietoa Malerin laadukkaasta valikoimasta!

Laatupaneeli – katto- ja seinäpaneelit sekä saunapaneelit

Laatupaneeli sisustuspaneelit taattua Rotola-Pukkilan laatua

Mitä saisi olla? Kotimaisilla Laatupaneeli sisustuspaneeleilla toteutat vaativammatkin kohteet tyylikkään yksilöllisesti. Materiaalivaihtoehtoina on pähkinä, tammi, musta saarni, rustiikki saarni, ebony, zebrano ja wenge. Aidot jalopuupinnat antavat elävän, lämminhenkisen vaikutelman, jonka arvo säilyy sukupolvesta toiseen. Valmistajan pitkäaikainen kokemus takaa turvallisen hankinnan ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen.

Tästä tuotteen kotisivuille

KATTO- JA SEINÄPANEELIT

Aito jalopuupinta antaa elävän, lämpimän vaikutelman, jonka arvo säilyy pitkään. Puuviilutus tekee paneeleista myös tavallista lujatekoisempia, joka helpottaa niiden asennusta. Paneeleissa on myös laajenemisvara, ja ne kestävät erinomaisesti muuttuvia kosteusolosuhteita. Valmistajan pitkäaikainen kokemus takaa turvallisen hankinnan ja erinomaisen hinta–laatu-suhteen.

Tekniset tiedot:

  • Sydänmateriaalina runkolevy 10 mm, MDF
  • Elementin mitat: 11 x 217 x 2000 mm
  • Värimallistot: Tammi, Pähkinä, Rustiikki Saarni, Musta Saarni, Wenge, Zebrano ja Ebony.

SAUNAPANEELIT

Saunapaneeli on kestävä ja näyttävä ratkaisu saunatiloihin. Vaikeasti sisustettaviin tiloihin saa helposti luotua tunnelmaa pintamateriaalia vaihtamalla. Esimerkiksi mustaksi sävytetty vaneri tuo saunaan perinteistä entisaikojen tunnelmaa!

Tekniset tiedot:

  • Elementin mitat: 11 x 217 x 2000 mm
  • Värimallistot: Musta, ruskea, kuultovalkoinen ja puuvalmis
  • Runkolevy: Poppelivaneeri

Progress Profiles S.P.A. profiililistat ovat hyvä vaihtoehto sisustajalle ja rakentajalle sisärakentamisen viimeistelyyn. Tuotteiden saatavuus sekä valmistajan toimitusvarmuus ovat olleet ykkösluokkaista ja ne ovat saaneet erinomaisen vastaanoton asiakkailtamme.

Pystymme toimittamaan sekä pieniä että suuria eriä asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Timberwise-lattiat tehdään Suomessa, kahdestakin syystä. Lankkuparkettiemme ristiinliimaattu runko on suomalaista kuusta tai mäntyä, ja on luonnollista että tehtaamme sijaitsevat lähellä tärkeintä raaka-ainettamme. Toinen painava tekijä on suomalaisen puunjalostuksen pitkä historia ja siihen liittyvä korkea ammatti-taito. Ilma aitoa ammattiylpeyttä Timberwise ei olisi sitä mitä se on. Puun ja perinteiden kunnioittaminen näkyy lopputuotteen laadussa. Siksi Timberwise-lattia on parasta, mille jalkasi voit laskea.

Tästä tuotteen kotisivuille

Timberwise mallisto

Original Collection on hyvä valinta perinteisen parkettilattian ystävälle. Puuvaihtoehtoina ovat mänty, lehtikuusi, tammi ja saarni. Sävyttämättömän puun lisäksi tarjolla on myös valkolakattuja ja valkoöljyttyjä tuotteita. Katso esimerkkejä erilaisten pintakäsittelyjen yhdistelmistä. Lattiasi voi siis olla harjattu ja lakattu, hiottu ja öljyvahattu – tai päinvastoin. Lakka ja öljyvaha taas voi olla kirkasta tai mattaa, joten vaihtoehtoja riittää.

Vintage Collection jatkaa Timberwisen luonnonmukaista linjaa värisävyissä. Vintage Collection tuotevalikoiman tuotteille on ominaista niiden patinoitunut yleisilme. Oksien ja halkeamien kittaus kuuluu oleellisena osana tuotteen ulkonäköön luoden lattiaan krouvisti ikääntyneen ilmeen, kuten vanhanajan lankkulattioissa oli.

Color Collection Öljyvahatut – parketeissa puun omaa sävyä korostetaan värillisellä öljyvahalla. Valitusta puulajista ja käytetystä väristä riippuen lopputulos vaihtelee lähes valkoisesta tummaan ebenpuun sävyyn. Puuvaihtoehtoina ovat lehtikuusi, tammi ja saarni. Pintakäsittelyyn voidaan käyttää joko himmeäkiiltoista vahaa tai mattavahaa.

Color Collection Lakatut – lattioiden kaunis väri syntyy värilakoilla ja petseillä. Parketin pinta harjataan tai hiotaan ja käsitellään sen jälkeen sopivan sävyisellä lakalla tai petsillä. Myös petsatut parketit lakataan, jolloin pinnasta tulee hyvin kulutusta kestävä. Puuvaihtoehtoina ovat tammi ja saarni.

Nopea ja helppo asentaa!

Asentamisen helppouden ja nopeuden takaa patentoitu edistyksellinen 5G-päätypontti. 5G-päätyponttia asennettaessa päätypontit vain painetaan alas ja se lukkiutuu jousen ansiosta automaattisesti ja lautoja taivuttelematta paikoilleen. Luonnonmukaisista materiaaleista valmistettu HDF-lista on sivuponttien viimeisin kehitysversio.

KÄHRS – parketit ja ohutpuulattiat

Kährs-lattian asentaminen tarkoittaa vähemmän työtä. Suurin kiitos tästä kuuluu nerokkaalla Woodloc-lukkopontille. Laudat lukittuvat yhteen mekaanisesti, ja lautojen väliset saumat ovat käytännössä näkymättömät. Lopputulos on täydellinen, mutta sen lisäksi asennus on nopeaa ja yksinkertaista. Tiiviit saumat ovat tärkeät myös lattian kestävyyden kannalta.

Tästä tuotteen kotisivuille

Kährs lattiatyypit:

Kährs Original 15 mm

Laajin mallistomme – maailmankuulu korkeasta laadustaan ja monipuolisuudestaan. Lattian kokonaispaksuus on 15 mm, joten sen voi hioa ainakin kahdesti lattian elinkaaren aikana. 15 mm:n paksuista vakiolautaa voidaan käyttää monissa erityyppisissä tiloissa – kodeissa ja liiketiloissa.

Kährs Spirit 10 mm

Trendikäs designlankkumallistomme, jossa uusia värejä, puulajeja ja pintakäsittelyitä.

Kährs Linnea 7 mm

Kährs Linnea on Kährs-valikoiman kovimpia lattioita, ja se on suunniteltu ensisijaisesti asuintiloja varten. Tässä lattiassa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö, helppo asennus ja matala rakennekorkeus. Huomaa, ettei Linnea-lattiaa voi hioa.

Kährsin esitteet ja tuotedokumentaatio

Tästä linkistä suoraan sivulle jossa uusin
Kährs – parkettiesite, sekä Kährsin tuotteita,
lattioiden asennusta, huoltoa ym. käsitteleviä oppaita.