Sisämaalit ja ulkomaalit

Sisämaalit ja ulkomaalit2018-12-31T14:55:52+02:00

Laadukkaat ja kestävät sisämaalit

Kaipaako terassi öljyämistä tai makuuhuoneen seinät uutta raikasta pintaa? Meiltä löydät laadukkaat sisä- ja ulkomaalit aina kalkkimaaleista kattomaaleihin. Valikoimastamme löytyy myös useita ekologisia sekä kotimaisia tuotteita – haluamme tukea ympäristöä sekä kotimaista tuotantoa. Lisäksi löydät meiltä maalaustyövälineet ja -tarvikkeet, joiden avulla saavutat viimeistellyn lopputuloksen.

Sisämaalit viimeistelevät viihtyisän kodin. Meiltä löytyy lukemattomia sävyjä ja useita kiiltoasteita. Sisämaalauksessa on tärkeää valita maali tilan käytön mukaan, tehdä pohjatyöt huolella, sekä suojata kaikki mihin maalia ei saisi mennä.

Valikoimamme sisältää sisämaalit usealta eri toimittajalta. Löytyy ekologiasia, muovittomia tuotteita, kuten myös kovaan kulutukseen tarkoitettuja sisämaaleja. Sisämaaleissa on eroja ja kannattaa tulla myymälään, jotta saat varmasti oikeain sävyn, maalin ja ammattilaisen vinkit miten onnistut maalauksessasi.

Meiltä saat ammattilaisen avuksesi värin valintaan ja jos mahdollista niin aina kannattaa tehdä koemaalaus, niin varmistetaan että sävy on juuri oikea. Sisämaalauksessa väriin vaikuttavat mm. ilmansuunta, ympärillä olevat värit, sekä kodin valaistus.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä niin pienet kuin suuretkin suunnitelmasi! Sisämaalit ja ulkomaalit löytyvät Värisilmä Espoo Muuralasta.

Tuotemerkit

Coloria Sisämaalit

Coloria Greenline on vesiohenteinen, uuden sukupolven hajuton, muoviton, hengittävä ja ympäristöystävällinen sisämaali, joka omaa lisäksi antimikrobisen vaikutuksen.

– hajuton
– muodostaa täysin hengittävän pinnan
– luonnonöljypohjainen sideaine (100%:sti muoviton)
– ekologinen
– antimikrobinen tuote, joka estää homeen, bakteerien ja sienten kasvua
– antimikrobisuus säilyy säilyy aktiivisena koko maalipinnan elinkaaren ajan
– emissiovapaa (ei vapauta huoneilmaan VOC:ja, formaldehydejä, ammoniakkia tms.)
– parantaa sisäilman laatua ja kohottaa sisätilojen hygieniatasoa
– vähentää desinfoivien pesuaineiden käyttöä
– vesiohenteinen
– rakennusmaalien päästöluokka M1
– sävytettävissä useimpien värikarttojen mukaan (A- ja C-pohja)
– sävytarkka kaikissa sävyissä, Greenlinella värit loistavat kuten ne ovat tarkoitettukin
– saatavana himmeänä ja pesunkestävänä puolihimmeänä
– kotimainen

Greenlinella voit maalata puuta, kipsi- ja puukuitulevyä, erilaisia kiviaines-, tiili- ja tasoitepintoja, pinkopahvia jne. Uutta tai ennen erityyppisillä maaleilla maalattuja. Hyvän lämmönkeston ja tarttuvuuden myötä Greenlinea voi käyttää myös takkojen, palomuurien ja ”pönttöuunien” maalauksessa. Koska Greenline on öljymaali, tulet pitämään myös sen maalattavuudesta; se on nimittäin erinomainen.

Maalista löytyy kaksi kiiltoastetta; himmeä ja puolihimmeä. Maalin sideaineena toimii uusiutuva luonnonöljy, joten se täyttää ekologisimmankin kuluttajan ja jopa perinnerakentajan ja restauroijan toiveet. Puolihimmeällä Coloria Greenline Remonttimaalilla on lisäksi hyvä pesunkesto-ominaisuus. Molemmat tuotteet jatkavat samaa laadukasta Colorian tuotteiden linjaa eli peittävyys, sävytarkkuus, maalattavuus ja ennen kaikkea laatu ovat erinomaisella tasolla.

Domus Natura Sisämaalit

Domus Naturan ideologia on tarjota muovittomia ja erittäin laadukkaita savimaaleja ja kalkkimaaleja. Tuotemerkki on suomalainen, ja tuotteet valmistetaan aina siellä, mistä löydämme laatuvaatimuksiamme vastaavan valmistajan.

Vintro Sisämaalit

Ekologisilla Vintro-kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa upeissa väreissä kodin sisustukseen.
Monikäyttöinen Vintro Chalk Paint -kalkkimaali on kalusteiden ja kodin pintojen, kuten seinien ja kattojen, maalaamiseen soveltuva sisustusmaali. Sillä voi maalata myös lasia, puuta, kiveä, kaakeleita, muovia, metallia, nahkaa ja tekstiilejä. Vintro Chalk Paint -kalkkimaalilla voi maalata suoraan monenlaisille pinnoille ilman esivalmisteluja. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, tuoleissa ja pöytälevyissä, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla. Seinillä ja katoissa kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.

Vintro-sarjan tuotteet ovat ekologisia ja vaarattomia, niitä on turvallista käyttää myös lasten lelujen ja lastenhuoneen huonekalujen käsittelyyn. Kalkkimaalit ovat lähes hajuttomia, ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Vintro- kalkkimaali on vesiohenteinen ja nopeasti kuivuva.

Valmiita sävyjä on 45, joista voi sekoittaa keskenään uusia, omia värisävyjä. Valmisväreistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä.

Vintro Chalk Paint -maalissa kalkkipitoisuus on korkea, joten pinnasta tulee liitumaisen matta ja eläväpintainen. Kalkkimaali on hyvin peittävää ja paksua, sitä on helppo levittää. Siveltimen jäljet jäävät näkyviin maalaustekniikasta riippuen.

Värisilmä Sisämaalit

Värisilmästä löydät kaiken tarvittavan maalaustöihisi. Laadukkaat sisä- ja ulkomaalit kalkkimaaleista kattomaaleihin, terassiöljyt sekä laadukkaat maalaustyövälineet ja -tarvikkeet.

Tikkurila Sisämaalit

Tikkurila on pohjoismainen maalialan yritys, jonka tuotteet valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Haluamme luoda pintoja, joilla on merkitystä.

Osmo Color Sisämaalit

Osmo Color -tuotteet perustuvat luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin. Ne puhdistetaan ja jalostetaan korkealuokkaisiksi ja erittäin riittoisiksi, erityisesti puulle tarkoitetuiksi erikoispintakäsittelyaineiksi.

SISÄKÄYTTÖÖN

Puuvahat ja Öljyvahat valmistetaan huolellisesti valituista ja tarkastetuista luonnon raaka-aineista. Puu saa hengittää ja se säilyttää elastisuutensa sekä kykynsä mukautua lämpötilan ja kosteuden vaihteluihin ja kykynsä tasapainottaa huoneilman kosteusvaihteluita. Puu säilyttää luonnollisen ulkonäkönsä ja on hyvin hankausta kestävä sekä vettä ja likaa hylkivä.

Puuvahat:
OSMO COLOR Läpikuultava puuvaha
OSMO COLOR Peittävä puuvaha
OSMO COLOR Perinnesävyt

Öljyvahat:
OSMO COLOR Öljyvaha
OSMO COLOR Öljyvaha 1101 – pohjustukseen ja kovapuille
OSMO COLOR TopOil – erikoisöljyvaha työtasoille

ULKOKÄYTTÖÖN

Puuöljyjen ja Öljymaalien valikoimasta löytyy sopivat tuotteet ulkotiloissa olevien puupintojen käsittelyyn: julkisivuihin, ikkunoihin, oviin, puutarhakalusteisiin, lasten leikkialueiden sekä pihan, puutarhan ja kasvimaan puurakenteisiin, jne.

Puuöljyt:
OSMO COLOR EcoGarden
OSMO COLOR Suojaava kuultoöljy
OSMO COLOR Anti-Slip Terassiöljy
OSMO COLOR UV-suojaöljy Extra

Öljymaalit:
OSMO COLOR Talomaali

Virtasen Maalitehdas Sisämaalit

Virtasen Maalitehdas – 4 Öljyn Laatumaali

Öljymaali jonka ansiosta talosi saa kauniin ulkonäön pitkäksi aikaa!

Kun haluat maalata talosi laadukkaalla kotimaisella maalilla, joka on kehitetty Suomen haastaviin sääolosuhteisiin, Virtasen maalitehtaan 4 öljynmaali on oiva valinta! Meiltä löytyy varastosta laaja valikoima Virtsen tuotteita ja saamme sävytettyä ne lähes mihin sävyyn tahansa. Tervetuloa palvelevaan myymäläämme, kerromme mielellämme tuotteista lisää!

Maalit joutuvat Suomen neljänä vuodenaikana kovalle koitokselle, mutta Virtasen neljään luonnonöljyyn pohjautuva perinnemaali on kestänyt vuotensa kunniakkaasti peruskonseptiltaan muuttumattomana. Tämä öljymaali kehittettiin aikana jolloin joka maalarilla oli omat reseptinsä. Näiden saariston rankkoihin olosuhteisiin kehitettyjen öljymaalien parhaista ominaisuuksista Aimo Virtanen kehitti maalin joka tunnetaan nykyään Virtasen 4 Öljyn Laatumaali nimellä.

Värikartta tehdassävyille

Virtasen Neljän Öljyn Ulkoseinämaalia on saatavana valmiina perinteiseen suomalaiseen maisemaan sävytettyinä väreinä oheisen värikartaston mukaisesti. Näihin väreihin korkealaatuinen väripigmenttijauhe sekoitetaan jo valmistusvaiheessa. Näin saadaan väreille erinomainen valonkestävyys.

Kuvan värit eivät vastaa todellisia maalisävyjä. Oikeat puumallit näet myymälässämme!

Wanha Punainen, Italianpunainen,Wanha Kupari, Okrankeltainen, Kartanonkeltainen, Oljenkeltainen, Tummanharmaa, Musta ja Valkoinen.

Uula Sisämaalit

Meillä on varastossa erittäin laaja valikoima Uulan tuotteita! Uula valmistaa perinteisiä luonnonmaaleja 40 vuoden kokemuksella. Haluamme varmistaa, että sinulla on käytössäsi luonnonmukainen, turvallinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto, kun maalaat. Uula-maalit sointuvat suomalaiseen luontoon. Perinteinen punamulta on osa suomalaista perinnemaisemaa ja pintaratkaisuna hyvin toimiva vielä tänäkin päivänä. Uula – perinnemaalit valmistetaan luonnollisista raaka-aineista ja värit tulevat aidoista pigmenteistä.

Uula – Keittomaali

Uula-Keittomaali on väripigmenteistä sekä ruis- ja vehnäjauhoista perinteisesti keittämällä valmistettu aito, vanhanajan punamultamaali. Keittomaalin pinta on himmeä ja se vanhenee hitaasti kulumalla, ei hilseilemällä.

Uula – Roslagin Mahonki

Perinteinen, hengittävä, tervaa ja keitettyä pellavaöljyä (vernissaa) sisältävä kuultava tervamaali ulkokäyttöön.

Uula – Petrooliöljymaali

Kerralla peittävä, hengittävä ja himmeäpintainen ulkomaalaukseen tarkoitettu perinteinen öljymaali.
Käyttökohteina ulkoseinät, aidat ja sokkelit.

Lisää Uula -ulkomaaleja

iNTO – Sisustusmaali

Vesiohenteinen, peittävä öljymaali kuiviin sisätiloihin. Hengittävä iNTO maali on hajuton sekä maalattaessa että kuivuttuaan. Maalaa iNTO-maalilla muovittomasti ja mukavasti.
Maalin kiiltoasteet ovat himmeä ja puolihimmeä.

iLONA – Kuultomaali

Muoviton ja hajuton, kuultava öljymaali sisätiloihin. Korostaa puun omaa kuviointia. Vesiohenteinen, ympäristöystävällinen, hajuton ja muoviton kuultomaali sisämaalaukseen. iLONA on sävytettävissä erilaisten kuultovärikarttojen sävyihin.

Uula – Ovi ja ikkunamaali

Puolikiiltävä, perinteinen lakkamaali. Uula-ovi- ja ikkunamaali on aito vanhanajan maali joka on valmistettu keitetystä pellavaöljystä (vernissasta), luonnonhartseista ja väripigmenteistä (aidot vanhan ajan maalit eivät sisällä keinohartseja eli alkydeja).

Lisää Uula -sisämaaleja

Muut tuotteet

Tuotevalikoimastamme löydät lähes kaikki maalatessa tarvitsemasi tuotteet, kuten homeenestoaineen, öljymaalin ohenteen, yleisohenteen ja maalinpesuaineen. Uula-Maalinpoistoaine on turvallinen tapa poistaa jopa yhdeksän maalikerrosta kerralla. Maalinpoistoaine soveltuu suurimmalle osalle sisä- ja ulkopinnoista ja on käytössä melkein hajutonta. Kun haluat valmistaa maalia itse, löydät valikoimistamme pigmentit, keittomaalipakkaukset ja serotiinit.

Uula -luonnonmaalit – muut tuotteet

Kestävät ja ekologiset luonnonmaalit

Lataa uusi maaliesite tästä
Uula maalausohjeet ja videot
Uula värikartat

Teknos Sisämaalit

Teknoksella on laaja ja kattava valikoima sisä- ja ulkomaaleja sekä kodin maalaajille että ammattilaisille. Kotisivuiltamme voit hakea tietoa maaleista tuotenimen tai käyttötarkoituksen perusteella.

Tästä tuotteen kotisivulle

Teknos Maalivalitsin

Maalivalitsimen avulla löydät helposti sopivan, sinua miellyttävän maalin. Vastaa kysymyksiin maalattavasta kohteestasi ja tutustu maalivalitsimen sinulle tarjoamiin tuotteisiin.

Teknos Värikartat

Värikartoista löydät sopivat sävyt sisä- ja ulkomaalaukseen. Alla olevasta kuvasta klikkaamalla voit tarkastella värikarttoja tietokoneen ruudulta. Muista tarkistaa valitsemasi sävy painetusta värikartasta tai maalatusta mallista myymälässämme.