Teknos Maalit

Teknos Maalit2019-07-08T16:33:56+03:00

Teknos maalit valmistaa kotimainen perheyritys – Tarina sai alkunsa jo vuonna 1948, kun maalinvalmistusta varten vuokrattiin Espoon Tuomarilasta vanha tila, jossa sijaitsi kanala. Kanala korjattiin ja siihen rakennettiin laboratorio. Tämän jälkeen aloitettiin tuotanto yhden miehen ja kollerimyllyn voimin. Muistoksi on jäänyt hauska maalipurkin logo, maalikukko.

Kotimaisuus, laatu ja kestävyys seisovat ylpeästi monipuolisten Teknos maalien takana.

Teknos maalit valmistetaan pääasiassa Rajamäellä korkealaatuisista raaka-aineista, ne ovat laadukkaita ja kehitetty ammattikäyttöön.

Teknos valmistaa Suomen tunnetuimman ja suosituimman vesiohenteisen talomaalin, Panu talomaalin. Panu on ollut markkinoilla yli 50-vuotta ja sen peittävyys ja levitettävyys ovat huippuluokkaa.

Värisilmä Espoo Muuralasta löydät kattavasti Teknoksen laadukkaat sisä- ja ulkomaalit, joiden avulla saavutat haluamasi upean lopputuloksen maalausprojektissasi. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät myös sopivimmat tuotteet pintojen esikäsittelyyn, maalaukseen tai lakkaukseen.

Onnistu maalaustöissä upeilla Teknos tuotteilla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä niin pienet kuin suuretkin suunnitelmasi!