Tikkurilan Maalit

Tikkurilan Maalit2019-07-08T16:31:13+03:00

Tikkurila maalit antavat kauneutta pinnoille. Kotimaiset, arvostetut ja kestävät maalit vahvalta pohjoiseurooppalaiselta brändiltä.

Tikkurilan maalit ovat tuoneet suojaa ja kauneutta suomalaisiin koteihin jo yli 150 vuotta vankalla ammattitaidolla. Tikkurilan maalitehdas sijaitsee Tikkurilassa.

Valikoimassamme on laaja valikoima Tikkurilan maaleja ja tuhansia upeita Tikkurilan värisävyjä. Maalien salaisuus piilee niiden laadukkuudessa yhdistettynä kotimaisuuteen.

Meiltä Värisilmä Espoo Muuralasta löydät Tikkurilan perinteiset ja arvostetut merkkituotteet ulkomaalauksesta sisämaalaukseen. Etsitpä oikeanlaista maalia sitten pintojen suojaamiseen tai kaunistamiseen, löydät ne meiltä! Saat myös maaliasiantuntijalta apua tarvittaessa.

Hait sitten lakkoja ja efektituotteita sisätiloihin tai puu-, kiviaines- ja metallipintojen maaleja ulkotiloihin, olet oikeassa paikassa.

Maalit monipuolisesti kuluttajille sekä ammattilaisille Värisilmä Espoo Muuralasta. Olitpa sitten vanha konkari tai vasta aloitteleva innokas kotimaalari – Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä niin pienet kuin suuretkin suunnitelmasi!

Tikkurilan maalit niin sisälle kuin uloskin kattavasta valikoimastamme.

Valitse sinulle juuri oikea Tikkurila Maali, jolla luot kestävää kauneutta ja inspiraatiota – Kohti upean hohtavia lopputuloksia!