Tapetit

Tapetit2019-10-21T13:23:13+03:00

Tapeteilla uusi ihana ilme kotiin

Tehokas efektiseinä, taideteos tai kaunis huoneen ympäröivä kokonaisuus – tapettien käyttömahdollisuudet ovat loputtomat. Meiltä löydät niin romanttiset, graafiset kuin rauhallisen vaaleat tapetit. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotain! Tapettiemme avulla voit luoda ihanan uuden ilmeen kotiisi. Henkilökuntamme on aina valmis auttamaan tapettien valinnassa sekä oikeiden työvälineiden valinnassa. Avullamme saat erinomaista jälkeä ensimmäisellä kerralla. Valikoimassamme on useita eri toimittajia ja tapettikirjastomme laajuus on noin 350 mallikirjaa. 

Tuotemerkit

Rebell Walls on valokuvapetteja. Rebell wallsin kuvakirjasto on iso, eli valinnanvaraa löytyy. Tapetit ovat kuitupohjaisia, joten ne on helppo kiinnittää seinään. Uskalla olla kapinallinen ja valitse Rebell Walls.

Arte on yksi maailman johtavia brändejä, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia tapettimallistoja. Mallistot ovat hauskoja, rohkeita ja yllättäviä. Artella on paljon onnellisia asiakkaita ympäri maailman – tee sinäkin rohkeita valintoja!

Meiltä löytyy Arten Flamant sarjan kirjoista Les Mémoires ja Caractére.

Lisätietoja Arten tapeteista löytyy yrityksen omilta sivuilta.

Hookedonwallsin tapetit erottuvat joukosta edukseen. Yrityksellä on hyvin omanlaisensa rohkea, mutta elegantti tyyli. Tapettimallistot sopivat upeasti tilaan kuin tilaan – mallistosta löytyy varmasti jokaiselle jotain!

Duron tapettimallistot kuvastavat skandinaavista sisustussuunnittelua parhaimmillaan. Korkea väriosaaminen, vanhojen ja uusien designien harmoninen yhteiskäyttö yhdistettynä korkeaan laatuun ovat yhtä kuin Duro.

Duro perustettiin vuonna 1930 valmistamaan korkealaatuisia ja kulutusta kestäviä tapetteja. Siksi yritys ja tapetit saivat nimekseen Duro, joka tarkoittaa vahvaa ja kestävää.  Duron päämääränä on valmistaa ja edelleenkehittää ympäristöystävällisiä tapetteja.

Duro tapetit ovat ympäristöystävällisiä . Kaikki värit ja pinnoitteet ovat vesiliukoisia, eivätkä ne sisällä lainkaan liuottimia tai PVC:tä. Myös valmistusprosessissa tehdas huolehtii  ylijäämävärien jälleenkäsittelystä luontoa säästävällä tavalla ja jätepaperi hyödynnetään lämmön lähteenä.

Englantilaista sisustusta parhaimillaan. PT Prestigious tunnettiin aluksi upeista sisustuskankaistaan, mutta on sittemmin tunnettu myös korkealaatuisista, monimuotoisista  tapettimallistoistaan.  PT:llä on useita kokoelmia, jotka ovat keskenään erillaisia ja niillä saa upeita kokonaisuuksia aikaiseksi.

Galerie Wallcoverings Ltd toimii Englannista käsin tuoden Euroopan markkinoille upeita amerikkalaisia tapettimallistoja johtavilta valmistajilta kuten Wallquest ja Norwall.

Galerien omavalmisteiset mallistot ovat vallaneet markkinoita vuodesta 2012 alkaen.

Mallistoille tyypillistä on amerikkalainen tapettidesign, jossa värit, kuviot ja tarinat ovat monimuotoisia. Teemat ja rohkeat väriyhdistelmät ovat myös  jotain muuta kuin avaraa, valoisaa ja kevyttä.

Vintage- ja countryhenkiset mallistot ovat suosittuja ja niissä Galerie onkin parhaimmillaan.

Amerikkalaishenkiset  mallistot ovat suurilta osin kuituja mutta myös  esiliisteröityjä paperitaustaisia tapetteja. Vaikka suomalainen tapa ei yleisesti olekaan käyttää esiliisteröintiä hyödyksi, voimme suositella lämpimästi tämän työtavan käyttöä.

Se on siistiä ja erittäin helppoa puuhaa, vaikka tapettivuodan kasteleminen vedellä alkuun tuntuukin erikoiselta.

Nykyään ekologiset arvot ovat syrjäyttäneet vinyyliä ja useat uudet mallistot ovatkin  ympäristöystävällisillä ja vesiliukoisilla materiaaleilla valmistettuja . Mallistoista löytyy kuitenkin myös harjapestävää vinyylipintaa kovaa kulutuksenkestoa vaativiin tiloihin.

Marimekko tapetit ovat ajattomia ja näyttäviä klassikoita. Tuotteet ovat helposti asennettavia non-woven tapetteja. Marimekko tapettikirjasta löytyy suosikit kuten Unikko, Iltavilli ja Kippis, tule myymälään tutustumaan suomalaisen suunnittelun tunnistettavimpiin malleihin!

Hollantilaisen sisustusmuodin edelläkävijä Eijffinger  suunnittelee ja valmistuttaa tapetteja ja sisustuskankaita . Yrityksen oma sisustusstudio ja suunnittelijat seuraavat trendejä ja tuottavat mallistoja, jotka ihastuttavat väreillään, ennakkoluulottomilla kuoseilla ja glamourilla. Eijffiger tuoteperhettä ei pysty luokittelemaan vain yhteen tuotegategoriaan vaan sen sisältä löytää tuotteita niin rohkea värejä rakastava sisustaja kuin klassisen tyylinkin ystävä.

Yhdistävänä tekijänä kaikille monimuotoisille mallistoille on korkea laatu ja jäljittelemätön  design. Eijffinger tuo markkinoille paitsi korkealaatuisia, upeita tapettimallistoja myös upeita kankaita. Osa kankaista on koordinoituja tapettien kanssa yhteensopiviksi.

Valikoimassa
 • verhokankaita
 • raikkaita puuvillakuoseja
 • pimennyskankaita
 • verhoilukankaita

Eijffingerin kankaat ovat tilaustuotteita ja niiden toimitusaika on noin 1vk. Kankaat myydään 10cm välein. Myymälästämme löytyy useita eri kangasvaihtoehtoja. Sisustussuunnittelijamme Marica tekee varhosuunnitteluita ja meidän ompelijamme ompelee verhot valmiiksi.

Jos haluat  ylellisen ja upean  tapetin, suosittelemme Omecxon tapetteja! Omexcon tapetit ovat kertakaikkiaan huikean upeita ja niillä saa aikaiseksi ylellisen näköisen tilan. Tapetit ovat noin metrin leveitä ja ne myydään metreittäin. Meiltä löytyy useita eri mallistoja ja esimakua saat Omexcon nettisivuilta.

Casamancen tapetit ovat ajattomia desing tapetteja ranskasta. Meiltä löytyy useita eri mallistoja, tervetuloa tutustumaan!

Caselio nimi tulee sanoista De Casa, joka tarkoittaa Kotia ja Helio, joka tarkoittaa Aurinkoa. MERKKI, joka haluaa tuoda auringon kotiisi!

Tekstiilien ja panoraamojen avulla täydennämme tapettivalikoimaamme. Tarjoamme teille mallistoja, jotka ovat ikuisessa liikkeessä. Meidän mielestämme sisustusta pitää pystyä muuttamaan omien mielihalujen mukaan!
Caselio on täynnä raikasta tuulta!

CASADECO, tapettien ja verhoilukankaiden valmistaja erottuu kilpailijoista innovatiivisten, valoisien ja korkealaatuisten tuotteiden ansiosta.

Casadecon tapetit ovat upeita ja ainutlaatuisia. Casadecon mallistosta löytyy tapetit kodin jokaiseen tilaan,  myös lasten ja nuorten huoneisiin. Tapetit ovat tehdastoimitustapetteja ja tilaamme ne suoraan tehtaalta Ranskasta, toimitusaika on noin 1 – 2 vk.

Voisi sanoa, että Casadeco on tällähetkellä tapettien edelläkävijä, koska vaihtoehtoja on paljon ja yleensä kun tulee uusi kokoelma on se täysin uutta ja sellaista ei ole aikaisemmin nähty. Suurin osa tapeteista on kuitupohjaisia tapetteja, mutta löytyy myös perinteisiä paperitapetteja, sekä vinyylitapetteja. Värimaailma mitä Casadecon tapeteissa on yleensä runsas, löytyy toki pohjoismaiseen makuun istuvat vaaleat ja harmaat sävyt, mutta myös sisusta täydentävät syvät petroolin, violetin ja vihreät sävyt. Mallisto on todellakin hyvin laaja ja kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan erillaisiin vaihtoehtoihin! Suurimmassa osassa tapetteja on ihan kangasmainen pinta, joka on hyvin sisustuksellinen ja kaunis. Casadecolta ilmestyy vuosittain noin 10 – 15 uutta mallistoa. Tässä muutamasta mallistista vähän enemmän..

Prague

Ranskalaisen Casadecon Prague-kuitutapettimallisto tarjoaa toinen toistaan upeampia vaihtoehtoja tyylistään varmalle sisustajalle, joka hakee kotiinsa näyttävyyttä. Tuhatvuotisen Prahan innoittama mallisto on saanut inspiraationsa kultaisen kaupungin monista eri kasvoista, niin sen majesteettisista julkisivuista kuin rosoisista kaduistakin. Tapettien värimaailma heijastelee kaupungin monimuotoisuutta: Se vaihtelee jylhästä tummasta harmonisten, jopa pastellimaisten sävyjen kautta aina elämäniloa pursuavaan kultaan. Prague-tapeteille tunnusomaiset runsaat arabeskikuviot ja koristeelliset kukkaornamentit noudattavat kaupungin historiasta ammennettua muotokieltä. Punaisena lankana eri tapettimalleissa kulkee ylellinen hohde, joka on istutettu jopa klassisiin pystyraitatapetteihin sekä graafisiin, kolmioilla ja neliöillä leikitteleviin kuoseihin.

Rendez-Vous

Rendez-Vous -mallistossa on 41 kuosia. Grande Fleur -kuosissa helmenhohteinen tausta antaa kontrastia suurikokoisille mattapintaisille kukille. Pehmeän hienostuneet värisävyt tekevät näyttävästä kuosista levollisen. Fleur de Pommier -kuosissa pääosassa ovat herkät omenankukat. Vaalea helmenhohtoinen tausta tuo huoneisiin valoa. Feuilles de Vigne -tapetissa seinille kiipeävät tyylitellyt viiniköynnökset, jotka erottuvat mattapintaisesta taustasta hennolla kiillolla.Pelkistetympää linjaa edustavat malliston yksiväriset ja kevyesti raidoitetut tapetit. Moderniin sisustukseen voi yhdistää Motif Géometrique -kuosin, jonka toistuva geometrinen kuviointi muistuttaa mehiläispesän hunajakennostoa.

Mikäli rakastat huippumuotia, pidät myös ehkä Harlequinin tapeteista! Harlquin tapetit ovat väririkkaita, innovatiivisiä kuvioita, sekä catwalkkien inspiroimaa desingiä.

Sandbergin tapetit ovat scandinaviseen makuun sopivia ja erittäin laadukkaita. Desing ja värit tulevat usein ympäröivästä luonnosta. Kuviot kunnioittavat ruotsin historiallista ja kulttuurillista perintöä. Toimitusaika Sandbergin tapeteilla on noin pari viikkoa.

Pinkopahvi on perinteinen seinä- ja kattoverhousmateriaali. Pinkopahvi on tarkoitettu asennettavaksi sisäseinään, esim. hirsi- ja lautaseinän päälle. Pahvilla voidaan päällystää myös erilaisilla levyillä päällystettyjä pintoja joissa se on erinomaisen valmis tapetointi ja maalausalusta. Pinkopahvia voidaan käyttää korjausrakentamisen lisäksi uudisrakentamisessa ja mm. kulissien rakennusmateriaalina.

PAAVO Pinkopahvi

Vahvuus: 450 g/m²   •   Rullan leveys: 150 cm   •   Rullan pituus: 24 m

OMINAISUUDET

 • Remontoijalle sisäseiniin ja -kattoihin maalin tai tapetin alustaksi.
 • Käyttökelpoinen materiaali vanhojen talojen peruskorjauksessa, koska pinkopahvi sallii pohjan epätasaisuudet mukautuen alustan muotoihin.
 • Soveltuu kaikkiin huonekorkeuksiin, sillä sitä toimitetaan rullina.
 • Ei jäykistä rakennuksen runkoa, joten riittävästä jäykistyksestä tulee huolehtia sisäpuolisella levytyksellä, rungon lisäjäykisteillä tms.
 • Sopii materiaaliksi myös moniin muihin kohteisiin, esim. kulisseihin ja kiinnitysalustoihin.
 • Perinteinen, ekologinen vaihtoehto seinän sisäpinnan uusimiseen.

TARVIKKEET

 • Pinkopahvi 450 g/m2
 • Nurkissa käytettävät pahvikulmat
 • Nupinauhaa
 • Nupinauloja
 • Pienikantaisia huopanauloja
 • Muoviliimasta ja tapettiliisteristä valmistettu liimaseos
 • Muovikelmu

Suomen hienoin tapettivalikoima.

Pihlgren ja Ritola Oy on toijalalainen vuonna 1930 perustettu, vanhin edelleen toimiva suomalainen tapettitehdas. PR-mallisto käsittää n. 2000 hengittävää paperitapettia, jotka sopivat yhtä hyvin kodin sisustamiseen, entisöintiin ja konservointiin kuin somistukseen ja lavastuksiinkin.

Saatavilla olevat tapettimallistot voit kysyä myyjältämme »

Tapettimallisto sisältää pääasiassa kolmenlaisista paperitapetteja: pyyhkimistä kestäviä, pellavaöljypintaisia ja pinnoittamattomia. Mallistoissa on upeita suomalaisia design-tapetteja, joiden suunnittelijoita ovat mm. Birger Kaipiainen, Tapio Wirkkala, Ritva Kronlund, Jukka Pellinen ja Maaria Wirkkala.

Tapetit painetaan edelleen alkuperäisellä yli 150 vuotta vanhalla rotaatio- eli liimapainomenetelmällä suomalaiselle tapettipaperille. Myös tapettien raaka-aineet ovat suurilta osin samoja kun aikoinaan, laatu vain on valikoidumpaa ja tasaisempaa kuin ennen. Väriaineina käytetään pääasiassa maavärejä.

Tästä Pihlgren ja Ritola Oy:n kotisivuille

Valokuvatapetit moneen makuun

Haluaisitko uniikin tapetin, jollaista ei ihan jokaisesta kodista löydy? Valokuvatapetti mahdollistaa persoonallisen ja yksilöllisen sisustamisen ja sillä on helppo luoda tunnelmaa kodin eri huoneisiin. Valokuvatapetilla voi peittää kokonaisia seinäpintoja ja tapetti voi myös jatkua myös seinältä toiselle tai jopa toisen huoneen puolelle. Valokuvatapettia voi hyödyntää myös taulun tai seinämaalauksen tavoin, jolloin tapetti peittää vain osan seinästä.

Suunnittele itse oma valokuvatapettisi

Mr Perswall valmistaa yksilöllisiä tapetteja yksilöille – valitse Mr Perswall ja olet osa suunnittelutiimiä. Koko tehostetapettivalikoimamme on nähtävissä Mr Perswall verkkosivustolla. Se tarjoaa inspiroivan valikoiman kuvatapetteja ja persoonallisia tehosteseinämalleja, joita voidaan valmistaa juuri oikeilla mitoilla ja räätälöidä juuri sinulle sopiviksi.Voit selailla kuvia, malleja ja värivaihtoehtoja ja sovittaa niitä omaan seinääsi sopiviksi.

Aloita tutustumalla valmiiseen valokuvatapettien valikoimaamme. Jos et löydä valmiista valikoimasta itsellesi sopivaa valokuvatapettia, voit myös ladata oman kuvasi ohjelmaan ja suunnitella täysin yksilöllisen tapetin. Kysymyksissä ja ongelmatilanteissa olemme palveluksessasi lähellä sinua.

Kysy lisää Mr Perswall valokuvatapeteista myyjältämme»

Mr Perswall mallikirjat ovat nähtävillä Espoon myymälässämme. Tervetuloa tutustumaan!

Suunnittele ja tutustu Mr Perswall-sivustolla.

Valokuvatapetti omasta kuvasta

Haluaisitko tapetin omasta valokuvasta? Jos sinulla on oma kuva, esimerkiksi ottamasi valokuva tai vaikka kuva lapsesi tekemästä piirustuksesta, voimme painaa siitä valokuvatapetin. Voit suunnitella haluamasi tapetin tai kuosin yhdestä kuvasta tai yhdistelemällä erilaisia kuvia. Tapettia varten tarvitset vain digitaalisen kuvan tai kuvien yhdistelmän.

Kysy lisää valokuvatapeteista oman valokuvan laatuvaatimuksista myyjiltämme. Autamme sinua kaikissa valokuvatapetteihin liittyvissä kysymyksissä.

Erilaisten pintojen luominen valokuvatapeteilla

Valokuvatapetin ei välttämättä tarvitse olla taiteellinen kuva tai maisema. Valokuvatapeteilla voi luoda myös tunnelmaa erilaisten tekstuurien avulla. Näköistapetti voi korvata esimerkiksi puupaneloinnin tai kiviseinän. Valokuvatapeteissa vain luovuus on rajana.

Tilaaminen on helppoa

Kun olet löytänyt tai luonut oman tapettisi, valitse jälleenmyyjien listasta Värisilmä Espoo Muurala. Saat tiedon tapettisi toimitusajasta ja maksutavasta. Jos sinulla on kysymyksiä, tavoitat meidät aina joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Värisilmästä ylelliset Cole & Son tapettimallistot.

Cole & Son edustaa perinteisen tapetinvalmistuksen huippua. Yritys on perustamisestaan lähtien, vuodesta 1873, valmistanut pitkälti samoilla menetelmillä tapettien aateliin kuuluvia tapetteja.
Cole & Sonin arvokkaasta yli 4000 käsin kaiverretun painolaatan arkistosta löytyy usean taideteollisuuden historian merkkihenkilön suunnittelemia kuoseja. Yritys on tunnettu autenttisista historiallisista tapettikokoelmistaan mutta uusilla moderneilla kokoelmillaan se on ponnahtanut viime aikojen tapettitrendien kärkinimeksi.

Cole & Son mallistosta löytyvät yksilölliset tapetit myös sinulle! Kysy lisää myyjältämme »

Tästä tuotteen kotisivuille

Tästä tuotteen kotisivulle

Teknos Maalivalitsin

Maalivalitsimen avulla löydät helposti sopivan, sinua miellyttävän maalin. Vastaa kysymyksiin maalattavasta kohteestasi ja tutustu maalivalitsimen sinulle tarjoamiin tuotteisiin.

Teknos Värikartat

Värikartoista löydät sopivat sävyt sisä- ja ulkomaalaukseen. Alla olevasta kuvasta klikkaamalla voit tarkastella värikarttoja tietokoneen ruudulta. Muista tarkistaa valitsemasi sävy painetusta värikartasta tai maalatusta mallista myymälässämme.

NLXL-tapettien digitaalinen painatus on huippuluokkaa NLXL:n tapetit ovat digitaalisesti painettuja kuvakokonaisuuksia, joiden kuva syntyy yhdestä tapettirullasta. Rullan leveys on 48,7 cm ja pituus 900-1000 cm, kuvan koosta riippuen. Tapettirullassa ei ole kuviokohdistusta, vaan jokainen tapettivuota on yksilöllinen osa kuvan kokonaisuutta. Kuvien digitaalinen painojälki on niin korkealaatuista, että tapetit luovat illuusion aidoista puu-, betoni-, paperi- ja metallilaattapinnoista.

NLXL-tapetit kestävät pyyhkimistä, ja nillä on hyvä valonkesto. NLXL on Rick ja Ester Vintagen vuonna 2010 perustama yritys, joka tuli kuuluisaksi ensimmäisen Scrapwood-tapettimallistonsa myötä. Rick Vintagen ja maailmankuulun muotoilijan Piet Hein Eekin luoma Scrapwood 1 -mallisto voitti välittömästi lanseerauksensa jälkeen useita kansainvälisiä design-palkintoja. Mallisto otettiin myös osaksi Smithsonian Cooper-Hewitt -designmuseon pysyvää kokoelmaa New Yorkissa. Scrapwood-tapettien kuosit kuvaavat elämää nähneitä puupintoja, jotka säilyttävät kulumisesta huolimatta kauneutensa. Suunnittelijat ottavat näin kantaa massatuotantoa ja sen luomaa virheettömyyden vaatimusta vastaan. Suosion siivittämänä mallistoa on laajennettu myöhemmin Scrapwood 2 -mallistolla, jossa teemaa jatketaan muun muassa puuparru- ja -palkkikuoseilla.

 TUTUSTU NLXL:n MALLISTOIHIN TÄSTÄ

Meiltä löytyy kaikki Boråstapeterin voimassaolevat mallit! Tervetuloa tutustumaan!

Klassisen moderneja tapetteja inspiroiviin sisustuksiin.

Boråstapeter on Ruotsin vanhin, tunnetuin ja eniten myyty tapettimerkki.Tavaramerkkiä kehitetään jatkuvasti klassiselta ja ajattomalta pohjalta markkinoiden muotoilua, värejä ja muotoa kohtaan tunteman kiinnostuksetyydyttämiseksi – Boråstapeter haluaa olla inspiroiva esikuva tapettimarkkinoilla.

Boråstaperilla on useita erillaisia tapettikokoelmia. Suosituimmat tapetit ovat saaneet inspiraationsa luonnosta. Värit ja kuviot ovat pohjoismaiseen makuun  ja olemukseltaan hyvinkin sisustuksellisia. Pääset livenä tutustumaan upeisiin Boråstapeterin tapetteihin meillä myymälässä, kaikista voimassaolevista tapettimallistoista löytyy kirjat.