Borås Tapetti

Borås Tapetti2019-09-07T08:41:47+03:00

Borås tapetit | Värisilmä Espoo Muurala

Borås tapetit ovat ruotsalaisen designin ja tapettimaailman huipentuma. Upeissa persoonallisissa kuoseissa luonnon kauneus hehkuu, monieleiset kuviot ja kasvit kiemurtelevat sekä huikea suunnittelu puhuvat puolestansa. Etsitkö kenties jotain raikasta ja omaperäistä koreilemaan seinillesi?

Borås tapetit - InBloom

In Bloom/Carnation Garden/7235

Borås tapetit ovat pohjoismaiden johtava ja inspiroiva tapettimerkki – korkea laatu ja ruotsalainen perintö ovat keskiössä niissä. Halusit sitten tapetit klassiseen tai moderniin sisustukseen, Borås tapetit ovat silloin oiva valinta.

Menestystarina

Vuonna 1905 Waldemar Andrén perusti tapettitehtaan Boråsin kaupunkiin, lähelle Göteborgia. Tapettitehtaassa syntyneestä tuotemerkistä kehkeytyi myöhemmin Ruotsin tapettimaailman menestystarina, suosittu brändi ja ylpeyden aihe – Boråstapeter, suomalaisittain Borås tapetit ovat siitä lähtien edustaneet Ruotsin tunnetuimpana, vanhimpana ja eniten myytynä tapettimerkkinä. Waldemarin kunnianhimoisena päämääränä oli tehdä tapetteja suuressa määrässä niin että kaikki saavat nauttia upeista seinistä kotonaan.

Kokoelmat jaksavat ihastuttaa niiden ajattomalla kauneudellaan, mutta huomioi myös niiden upeat ja taiteelliset nimet: ”Wonderland”, ”Oriental Dreams”, “A Vintage Book”, “In Bloom”, “Beautiful Tradition”, ”Linen”, ”Sence of Silence” ja useat muut. Ne suorastaan houkuttelevat tutkimaan enemmän ja upottavat katsojan syvälle henkeäsalpaavaan maailmaansa!

Alla muutamia ihania erityylisiä Borås tapetteja valtavasta valikoimastamme

Boråstapetit - In Bloom

In Bloom/Lily Tree/7230

In Bloom/Chestnut Blossom/7202

Erityyliset kuosit ja luontoaiheet ihastuttavat

Upeat erilaiset luontoaiheet ovat saatavilla kattavasta tapettivalikoimastamme. Mallistot ovat hyvin moni-ilmeisiä, erottuvia ja ajattomia tapettimarkkinoilla. Luonto, mielikuvituksellisuus ja kasvit ovat usein yksi selkeä tunnusmerkki niissä.

Luovuus ja graafisuus ovat myös pääpiirteitä ja erottavia tekijöitä: löytyy kuviotapetteja, raidallisia tapetteja, värikkäitä malleja ja mustavalkoisia kuoseja, jokaiselle on jotain. Varmaa on, että seinäsi eivät näytä tylsiltä!

Ja mikä parasta, malliston kokoelma kasvaa jatkuvasti, uutta muotoilua ja värejä kehitetään jatkuvasti lisää. Lisäksi on hyvä tietää, että Borås tapetit ovat ympäristö- ja turvallisuusvaatimusten mukaisia.

Borås tapetit

Beautiful Traditions/Greta/6714

Borås tapetit

Scandinavian Designers II/Poème d´amour/1765

Borås valikoimamme

Värisilmä Espoo Muuralasta löydät suositut Borås tapetit. Kukoistavat tapettimme suovat sinulle vaihtoehtojen kirjon maailman, ne ovat kaikille, jotka haluavat, että seinät erottuvat perinteisten valkoisten seinien joukosta.

Tutustu ja ihastu silmiinpistävän upeaan ja laajaan valikoimaamme, koska uskomme että kotisi ansaitsee parasta skandinaavista ehostusta ja sisustussuunnittelua!

Tervetuloa myymälään tutustumaan laajaan valikoimaamme! Autamme mielellämme tapetin valinnassa alan rautaisten ammattilaisten neuvoin.

Yhteystiedot