Lastenhuoneen Tapetti

Lastenhuoneen Tapetti2019-07-08T16:36:11+03:00

Lastenhuoneen tapetti tekee lastenhuoneesta viihtyisän, mukavan ja omanlaatuisen, juuri sellaisen kuin lapsesi on!

Kannattaa etsiä tapetti, joka kuvastaa lapsen rakkaita ja tärkeitä mielenmaisemia ja josta huokuu hänen luonteenpiirteensä sekä kiinnostuksenkohteensa.

Meitä on moneksi, niin on myös tapetteja – Kiinnostaako lastasi pirteän leikkisät väriyhdistelmät, modernin hauskat kuviot vai puhdas luonnollisuus ja rauha?

Lapsien suosikkitapetit ovat olleet viime aikoina aika selkeitä, raikkaita ja moderneja. Valikoimassamme on laaja valikoima erilaisia tapetteja ja valikoimamme sisältää tapetteja usealta eri toimittajalta. Suosituimmat lastenhuoneen tapetit tulevat meille Ruotsista ja Ranskasta.

Lastenhuoneen tapetti kuvastaa lastasi ja hänen persoonallisuuttaan. Räiskyvät värit tuovat pirteyttä, tyynet värit tuovat rauhallisuutta ja luonnolliset värit antavat luonnollista raikkauden hehkua. Mitä ikinä etsit, Värisilmä Espoon laajasta valikoimasta löydät varmasti oikeanlaiset tapetit sinulle ja lapsellesi.

Jos etsit uudistusta tai kohennusta, lastenhuoneen tapetti on taianomainen ratkaisu muuttamaan lapsesi huoneen ihanaan uuteen uskoon!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä niin pienet kuin suuretkin suunnitelmasi! Lastenhuoneen tapetit löydät Värisilmä Espoo Muuralasta. Tervetuloa myymälään tutustumaan lisää!