TUOTTEET

Kaikki viihtyisän kodin rakentamiseen!

Kaipaako kotisi kaunista maalipintaa tai ehkä olohuoneesi tyylikästä tapettia? Vai oletko jo pitkään miettinyt vaihtavasi kylpyhuoneen laatoituksen uuteen? Meiltä löydät laadukkaimmat tuotteet sisustamiseen ja remontointiin! Palvelumme auttavat sinua kaikissa remontin vaiheissa, suunnittelusta toteutukseen ja rahoitukseen asti.

Ainutlaatuinen tuotevalikoimaamme kattaa niin ulko- ja sisämaalit, kuin tapetit, laatat ja lattiatkin. Siis kaiken, mitä tarvitset laittaaksesi kotisi kuntoon! Pienistä pintaremonteista suurempiin kokonaisremontteihin – tuotteillamme ja ammattilaisten palveluillamme se onnistuu! Katso tarkemmat tiedot tuoteryhmistämme ja löydä juuri sinun kotiisi sopiva ratkaisu.

Efektiseinä, taideteos tai kaunis huoneen ympäröivä kokonaisuus – tapettien mahdollisuudet ovat loputtomat! Tapettiemme tuovat ihanan uuden ilmeen kotiisi.

Rebell Walls on valokuvapetteja. Rebell wallsin kuvakirjasto on iso, eli valinnanvaraa löytyy. Tapetit ovat kuitupohjaisia, joten ne on helppo kiinnittää seinään. Uskalla olla kapinallinen ja valitse Rebell Walls.

Hollantilaisen sisustusmuodin edelläkävijä Eijffinger suunnittelee ja valmistuttaa tapetteja ja sisustuskankaita. Yrityksen oma sisustusstudio ja suunnittelijat seuraavat trendejä ja tuottavat mallistoja, jotka ihastuttavat väreillään, ennakkoluulottomilla kuoseilla ja glamourilla. Yhdistävänä tekijänä kaikille monimuotoisille mallistoille on korkea laatu ja jäljittelemätön design. Eijffinger tuo markkinoille paitsi korkealaatuisia, upeita tapettimallistoja myös upeita kankaita.

Casamancen tapetit ovat ajattomia design-tapetteja Ranskasta. Meiltä löytyy useita eri mallistoja, tervetuloa tutustumaan!

Caselio nimi tulee sanoista casa, joka tarkoittaa kotia ja helio, joka tarkoittaa aurinkoa. Caselio tuo auringon kotiisi! Caselio on täynnä raikasta tuulta!

Casadeco erottuu kilpailijoista innovatiivisten, valoisien ja korkealaatuisten tuotteiden ansiosta. Casadecon tapetit ovat upeita ja ainutlaatuisia. Mallistosta löytyy tapetit kodin jokaiseen tilaan, myös lasten ja nuorten huoneisiin. Casadeco on tällä hetkellä tapettien edelläkävijä. Suurin osa tapeteista on kuitupohjaisia tapetteja, mutta myös perinteisiä paperitapetteja, sekä vinyylitapetteja on saatavilla. Värimaailma on yleensä runsas, löytyy toki pohjoismaiseen makuun istuvat vaaleat ja harmaat sävytkin valikoimasta. Mallisto on hyvin laaja ja kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan erilaisiin vaihtoehtoihin!

Cole & Son edustaa perinteisen tapetinvalmistuksen huippua. Yritys on perustamisestaan lähtien, vuodesta 1873, valmistanut pitkälti samoilla menetelmillä tapettien aateliin kuuluvia tapetteja. Cole & Sonin arvokkaasta yli 4000 käsin kaiverretun painolaatan arkistosta löytyy usean taideteollisuuden historian merkkihenkilön suunnittelemia kuoseja. Yritys on tunnettu autenttisista historiallisista tapettikokoelmistaan, mutta uusilla moderneilla kokoelmillaan se on ponnahtanut viime aikojen tapettitrendien kärkinimeksi.

Boråstapeter on Ruotsin vanhin, tunnetuin ja eniten myyty tapettimerkki. Mallistoa kehitetään jatkuvasti klassiselta ja ajattomalta pohjalta markkinoiden muotoilua, värejä ja muotoa kohtaan tunteman kiinnostuksen tyydyttämiseksi. Boråstaperilla on useita erillaisia tapettikokoelmia. Suosituimmat tapetit ovat saaneet inspiraationsa luonnosta. Värit ja kuviot ovat pohjoismaiseen makuun sopivia ja olemukseltaan hyvin sisustuksellisia. Upeissa persoonallisissa kuoseissa luonnon kauneus hehkuu, monieleiset kuviot ja kasvit kiemurtelevat sekä huikea suunnittelu puhuvat puolestansa. Etsitkö kenties jotain raikasta ja omaperäistä koreilemaan seinillesi?

William Morris oli tapettimaailman todellinen uranuurtaja. William Morris -tapetti on enemmän kuin tavallinen tapetti, se on suoranainen käsityön taidonnäyte ja omaperäisen suunnittelun uskomaton luomus. William Morris loi aikakautensa upeimpia käsintehtyjä tapetteja, jotka pysyvät lujasti muodissa vielä tänäkin päivänä. Morrisin tapetit huokuvat vanhaa englantilaista designia suoraan 1800-luvulta ja niitä pidetään edelleen todellisina taideteoksina.

 

 

Kaipaatko uusia pintoja ulos, sisälle, keittiöön tai kylpyhuoneeseen? Meiltä löydät makuusi sopivan laatoituksen kodin jokaiseen tilaan!

Marmorikuvioinen

Betonimainen

Kaakeli

 

 

Meiltä löydät laadukkaat sisä- ja ulkomaalit kalkkimaaleista kattomaaleihin. Lisäksi löydät meiltä maalaustyövälineet ja -tarvikkeet, viimeisteltyyn lopputulokseen.

Tikkurila maalit antavat kauneutta pinnoille. Kotimaiset, arvostetut ja kestävät maalit vahvalta pohjoiseurooppalaiselta brändiltä. Tikkurilan maalit ovat tuoneet suojaa ja kauneutta suomalaisiin koteihin jo yli 150 vuotta vankalla ammattitaidolla.

Monikäyttöinen Vintro Chalk Paint -kalkkimaali on kalusteiden ja kodin pintojen maalaamiseen soveltuva sisustusmaali. Sillä voi maalata myös lasia, puuta, kiveä, kaakeleita, muovia, metallia, nahkaa ja tekstiilejä. Kovan kulutuksen kohteissa, kuten lattioissa, pinnan voi viimeistellä Vintro-sarjan vahalla tai lakalla.

Virtasen 4 Öljyn Laatumaali on öljymaali, jonka ansiosta talosi saa kauniin ulkonäön pitkäksi aikaa! Tämä öljymaali kehitettiin aikana, jolloin joka maalarilla oli omat reseptinsä. Näiden saariston rankkoihin olo-suhteisiin kehitettyjen öljymaalien parhaista ominaisuuksista Aimo Virtanen kehitti maalin, joka tunne- taan nykyään Virtasen 4 Öljyn Laatumaali nimellä. Meiltä löytyy varastosta laaja valikoima muita Virtasen tuotteita ja saamme sävytettyä ne lähes mihin sävyyn tahansa.

Meillä on varastossa erittäin laaja valikoima Uulan tuotteita! Uula valmistaa perinteisiä luonnonmaaleja 40 vuoden kokemuksella. Haluamme varmistaa, että sinulla on käytössäsi luonnonmukainen, turvallinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto, kun maalaat.

Osmo Color -tuotteet perustuvat luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin. Sisäkäyttöön tarkoitetut puuvahat ja öljyvahat valmistetaan huolellisesti valituista luonnon raaka-aineista. Puu saa hengittää ja säilyttää elastisuutensa sekä kykynsä mukautua lämpötilan ja kosteuden vaihteluihin. Puupinta on luonnollisen ja hyvin hankausta kestävä sekä vettä ja likaa hylkivä.

Domus Naturan ideologia on tarjota muovittomia ja erittäin laadukkaita savimaaleja ja kalkkimaaleja. Tuotemerkki on suomalainen, ja tuotteet valmistetaan parhailla valmistajilla.

Teknoksella on laaja ja kattava valikoima sisä- ja ulkomaaleja sekä kodin maalaajille että ammattilaisille. Kotisivuiltamme voit hakea tietoa maaleista tuotenimen tai käyttötarkoituksen perusteella.

Coloria Greenline on kotimainen vesiohenteinen, uuden sukupolven hajuton, muoviton, hengittävä ja ympäristöystävällinen sisämaali. Maali on antimikrobisen vaikutuksen lisäksi myös emissiovapaa. Maali on sävytettävissä useimpien värikarttojen mukaan ja se on sävytarkka kaikissa sävyissä. Saatavana himmeänä ja pesunkestävänä puolihimmeänä. Greenlinella voit maalata puuta, kipsi- ja puukuitulevyä, erilaisia kiviaines-, tiili- ja tasoitepintoja, pinkopahvia jne. Hyvän lämmönkeston ja tarttuvuuden myötä Greenlinea voi käyttää myös esimerkiksi takkojen, maalauksessa. Koska Greenline on öljymaali sillä on erinomainen maalattavuus. Maalin sideaineena toimii uusiutuva luonnonöljy, joten se täyttää ekologisen kuluttajan ja jopa perinnerakentajan toiveet.

 

Persoonalliset kankaat ovat erittäin tärkeä osa sisustusta – upeat verhot kruunaavat koko huoneen! Upeista kankaista voi taikoa niin verhot kuin tyynynpäällisetkin.

Hollantilaisen sisustusmuodin edelläkävijä Eijffinger suunnittelee ja valmistuttaa tapetteja ja sisustuskankaita. Osa kankaista on suunniteltu tapettien kanssa yhteensopiviksi. Valikoimassamme on verhokankaita, raikkaita puuvillakuoseja, pimennyskankaita ja verhoilukankaita.

Eijffingerin kankaat ovat tilaustuotteita ja niiden toimitusaika on noin 1vk. Kankaat myydään 10cm välein. Myymälästämme löytyy useita eri kangasvaihtoehtoja. Sisustussuunnittelijamme Marica tekee verhosuunnittelua ja ompelijamme ompelee verhot valmiiksi.

Caselio nimi tulee sanoista casa, joka tarkoittaa kotia ja helio, joka tarkoittaa aurinkoa. Caselio tuo auringon kotiisi!

Casadeco valmistaa tapetteja ja verhoilukankaita. Casadeco erottuu kilpailijoista innovatiivisten, valoisien ja korkealaatuisten tuotteiden ansiosta.

Borås

William Morris

 

Laminaatti-, parketti- vai kenties vinyylikorkkilattia? Meiltä löytyvät kaikki lattiapäällysteet. Ja autamme sinua oikean lattiamateriaalin valinnassa.

Oletko remontoimassa kotia? Tarvitsetko lattiaa keittiöön tai makuuhuoneisiin? Tutki Gerflorin laajaa tuotevalikoimaa ja löydä sopivat vaihtoehdot!

Timberwise-lattiat tehdään Suomessa. Lankkuparkettiemme ristiinliimaattu runko on suomalaista kuusta tai mäntyä. Puun ja perinteiden kunnioittaminen näkyy lopputuotteen laadussa. Siksi Timberwise-lattia on parasta, mille jalkasi voit laskea

Kährs-lattian asentaminen vaatii vähemmän työtä. Suurin kiitos tästä kuuluu nerokkaalle Woodloc-lukkopontille. Laudat lukittuvat yhteen mekaanisesti, ja lautojen väliset saumat ovat käytännössä näkymättömät. Lopputulos on täydellinen, mutta sen lisäksi asennus on nopeaa ja yksinkertaista. Tiiviit saumat ovat tärkeät myös lattian kestävyyden kannalta.

Korkealaatuiset ja tyylikkäät Karelia-parketit ovat kauniita, kestäviä ja ajattomia. Aito parkettilattia onkin perinteinen Pohjoismainen valinta sisustuksessa niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa.

Ideo-vinyylilankut ovat oikea valinta kovan kulutuksen lattiapinnoille kodissa ja julkisissa tiloissa. Näyttävät kuviot ja vaivaton asennus ovat vinyylilankkujen vahvuuksia.

Värisilmä

Wicanders on ensiluokkaisesta laadustaan globaalisti tunnettu korkkilattiabrändi. Wicanders-lattiat valmistetaan aidosta korkista ja puusta, ja ne ovat käytössä kestäviä ja miellyttäviä. Korkin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta lattia on muita lattianpäällysteitä lämpimämpi, hiljaisempi ja joustavampi.

Kotimaisen perinteisen perheyrityksen korkealaatuiset lattiamateriaalit ovat sisustajien suosiossa – eikä syyttä! Monipuolinen tuote- ja materiaalivalkoima takaa, että Orient-Occidentin mallistosta löytyy unelmiesi lattia.

Bjelin-lankkulattiat ovat kulutusta kestäviä ja myös kestävän kehityksen periaatteita noudattaen valmistettuja. Aidot puulattiat ovat parkettia kestävämpiä myös kosteutta vastaan.

Kotimainen Maler on sisustusrakentamisen edelläkävijä. Löydät Malerin erilaiset listat ja paneelit sekä muut viimeistelyratkaisut liikkeestämme.

Listatalo valmistaa pintakäsiteltyjä sisustuslistoja sekä katto- ja seinäpaneeleita. Listatalon tuotteet edustavat korkealaatuista suomalaista työtä!

Ceresit tarjoaa elastisia, vedenpitäviä ja likaa hylkiviä saumausaineita laattojen saumaamiseen seinä- ja lattiapinnoilla. Saumausaineet sopivat sisätiloihin, että ulkokäyttöön, esimerkiksi parvekkeille tai terasseille. Ceresitin tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös lattialämmityksen kanssa.

Haluaisitko rentoutua henkilökohtaisessa kylpylässä pitkän päivän jälkeen? Meiltä löydät niin tyylikkäät allas-, sivu- sekä peilikaapit kuin ammeet, hanat ja suihkutkin.

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Laajaan valikoimaan sisältyvät kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-mallisto.

Laadukkaat työvälineet projektiisi! Asiantuntijamme auttavat mielellään oikeiden työvälineiden valinnassa maalaukseen, öljyämiseen, tapetointiin ja laatoitukseen.

Alan ammattilaisten suosimilla Kubala-työvälineillä työ sujuu! Löydät hinta-laatu-suhteeltaan erinomaiset ja kestävät Kubala-työvälineet liikkeestämme.

Siistiin lopputulokseen ammattilainenkin tarvitsee kunnon välineet. Kun hankit itsellesi Sokevan työvälineet, remontointi sujuu leikiten ja jälki on upeaa. Sokeva on yhteiskunnallinen yritys, jonka tuotot menevät Näkövammaisten liitolle. Sokevan siveltimien Avainlippu-tunnus kertoo laadukkaasta suomalaisesta työstä!

PALVELUT

Maalitohtori

Värisilmän Maalitohtorin neuvoilla ulkomaalaus onnistuu parhaiten. Anna asiantuntijan tutkia ensin talosi maalipinta. Maalitohtori analysoi talosi ulkoverhouksen kunnon ja aikaisemmat maalauskäsittelyt sekä antaa kirjalliset toimenpidesuositukset taloosi sopivista maaleista ja niiden menekistä sekä tarvittavista välineistä. Asiantuntijamme tekee myös tarvittavan värisuunnittelun. Maalitohtorin kotikäynti maksaa 50 euroa + matkakustannukset, palvelumme on luonnollisesti ilman ostovelvoitetta.

EINI HALM

ANSSI MAKKONEN

TUNNETILA SISUSTUSSUUNNITTELU-PALVELU

Koti on maailman tärkein paikka – ota sisustusavuksesi ammattilainen!

Saat henkilökohtaisen sisustusneuvojan käyttöösi koko projektin ajaksi ja autamme sinua toteuttamaan omat ideasi ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi. Valitsemme budjettisi huomioon ottaen tarpeisiisi sopivat, toimivat sisustusmateriaalit ja laadimme määrä- ja kustannuslaskelman – vältyt epämieluisilta yllätyksiltä. Laadimme yhdessä aikataulutuksen sisustusprojektisi eri vaiheille, joten säästät aikaa ja vaivaa.

MARICA WEGELIUS

VÄRISILMÄ URAKOITSIJA-PALVELU

Ammattilaisen kokonaispalvelu, jolla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa! Otetaan yhdessä selvää, millainen kumppanuus sinua palvelisi parhaiten. Sinulta toivomme ainoastaan avoimuutta tarpeidesi suhteen ja luottamusta siihen, että kumppaninamme sinun kannattaa keskittää hankintoja meille. Halutessasi voit tavata asiakkaitasi meillä myymälässä. Pystymme tarjoamaan asiakkaillesi sisustussuunnittelupalvelun, joten voit keskittyä työhösija me hoidamme huonekortit, materiaalin toimituksen, kylpyhuoneista 3D-mallinnokset, sekä tarvittaessa määrälaskennan. Meille on mahdollista avata laskutustili, tai maksaa tuotteet noudon yhteydessä.

ANSSI MAKKONEN