EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Upeita värisävyjä, kohteita ja paljon muuta – Uula maalit uudistavat kotisi

syys 10, 2019

Miksi valita kotimaiset Uula maalit? 

Kauvatsalla, Satakunnassa sijaitsee Uulan tehdas – Siellä syntyvät upeat Uula maalit, jotka valmistetaan Suomen luontoon kuuluvista uusiutuvista luonnonöljyistä. 

Uulan pääraaka-aine eli pellavaöljy kasvatetaan tehtaan viereisillä pelloilla. Maalit ovat muovittomia ja hengittäviä, jossa piilee ehkä Uula maalien salaisuus. Tutustu ja ihastu näihin käsityönä tehtyihin ja kotimaassa valmistettuihin maaleihin!

Tämä luonnon helmassa edustava upea talo on käsitelty Uula Roslagin Mahonki -pintakäsittelyaineella. Se on keitettyä pellavaöljyä ja tervaa sisältävä pintakäsittelyaine puu- ja hirsirakennusten ulkopintojen kuultavaan käsittelyyn. Katso ja huomaa kuinka puun syyt jäävät ihanasti esille – Mikä helmi!

On tärkeää kuunnella puun luonnollista rakennetta

Muovittomuus, ekologisuus ja hengittävyys – Kaikki nämä ovat yhdistäviä tekijöitä, kun halutaan saada täydellinen lopputulos. Ne ovat myös maalatun puupinnan kestävyyden, rakenteen ja elinvoimaisuuden kannalta ratkaisevia tekijöitä. 

Kaunis lopputulos on monien tekijöiden summa. Uula maalit ovat esimerkillinen valinta, jos rakastat laatua ja arvostat luonnollisuutta. Arvostetaan ja kunnioitetaan puun luonnollista rakennetta, sillä se näkyy lopputuloksessa! 

Uula tuotteet ovat korkealaatuisia eikä niissä käytetä muovisia sideaineita. Puupinta jää silloin hengittäväksi, jolloin kosteus pääsee poistumaan rakenteista.

Tämä ihana kohde on käsitelty iNTO -sisustusmaalilla. Vesiohenteisten öljymaalien sisämaalaukseen suunnitellut iNTO- ja iLONA-tuoteperheen maalit kuuluvat parhaaseen M1 rakennusmateriaalien päästöluokkaan ja ovat täysin VOC-vapaita eli eivät sisällä haitallisia orgaanisia yhdisteitä.

Uula maalit ulos ja sisälle

Etsitkö maalia ulos tai sisälle erilaisten puupintojen peittäviin tai kuultaviin käsittelyihin? Ei hätää, löydät meiltä kattavasti vaihtoehtoja ja tuotteita niin ulkomaalaukseen kuin sisämaalaukseen sekä ohenteet, öljyt, tervat ja lakat. 

Uula maaleilla ja kuultavilla puunkäsittelyaineilla onnistuu uusien, vanhojen tai aiemmin käsiteltyjen puupintojen maalaus. Maalit soveltuvat niin perinne- kuin uudiskohteiden maalaamiseen, remontointiin, entisöintiin ja miksei vaikka sisustamiseen.

Tämän seesteisen rauhallisen huoneen käsittelyssä on käytetty iLONA -kuultomaalia. Kun kuvittelee itsensä kuvan miljööseen, tekee mieli ottaa kuppi lämmintä teetä, käpertyä tuolille istumaan kera viltin ja nauttia huoneen tuomasta rauhallisuudesta. 

LUONTO inspiraation lähteenä

Kevät on uusiutumisen aikaa ja luonto alkaa hiljalleen herätä utuisesti, sävyt alkavat syntyä, kun valoa alkaa pilkahdella.

Kesä on todellista värien riemua ja kasvien tanssin juhlaa – räikeimmätkin väriyhdistelmät löytyvät luonnosta ihastuttaen katsojaa. Luonto on täysin herännyt ja elämä kuhisee.

Syksyllä sävyt tummenevat hiljalleen ja luonto alkaa valmistella itseään kohti pimeyttä ja talvea.

Uula Perinnevärikartta tarjoaa kauniita sävyjä, jotka hurmaavat ihanalla pehmeydellään, yhteensopivuudellaan ja luonnollisella tuulahduksellaan.

Poimin värikartasta muutamia ihania sävyjä esimerkiksi kotisi ulkopuupinnoille, seiniin, kaiteisiin, puulattioiden kaunistukseksi sekä väriksi ikkunapuitteisiin ja oviin ideointivaihetta helpottaen. Ne ovat lempeitä sävyjä, joilla joko yksistään tai yhdistelemällä luot haluamasi tunnelman. 

Luonnon värisävyt eivät pysy tasaisen samoina läpi vaihtuvien vuodenaikojen, vaan ne ovat jatkuvassa kiertokulussa, välillä yhteen sointuvina ja toisinaan sulavasti muuntautuvina. 

Uula perinnevärikartta: Safiiri, Vanilja, Ruusu ja Lemmikki

Luonnolliset Uula sävyt ovat ajattomia ja ajankohtaisia – ne eivät poistu muodista, koska sielu lepää niissä ja silmät rauhoittuvat luonnollisten värisävyjen kehdossa. Ja mikä parasta, sävyt ovat aidoilla pigmenteillä valmistettuja. 

Oranssi

Voit päästää mielikuvituksesi valloille värikarttoja tutkiessasi ja toteuttaa omia ihania sisustusvärikokonaisuuksia. Tutustu ja ihastu, anna sävyjen valloittaa. Uula värikartat auttavat ideoinnissa suunnitteluvaiheesta läpi toteutusvaiheeseen, katso täältä Uula värikartat!

Kirjoittaja

Blogin kirjoittaja, Sofia Ikonen, on WSI:n sertifioima digimarkkinoinnin konsultti. Hän työskentelee Somafy Oy:ssä.

Sofian löytää LinkedIn:stä (Sofia Ikonen).

Uula maalien saatavuus

Värisilmä Espoo Muuralan liikkeestä löydät laajan valikoiman Uula maaleja, tule käymään ja tutkimaan syksyyn sopivat sävyt. Sieltä saat myös asiantuntijan vinkit omaan projektiisi.

Verkkokaupassa on myös  laaja valikoima Uula maaleja, katso valikoimaamme täällä ja tilaa kätevästi: Verkkokauppa.

Olemme tehneet uudentyyppisen värikartan verkkokauppaamme Uula pellavaöljymaaleille. Kuulisimme mielellämme palautetta värivalinnan toimivuudesta.

Kommentteja voit antaa täällä: Yhteydenotto.