EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Uusi vuosi, uudet värit

joulu 28, 2023

Uusi vuosi 2024 on alkamassa ja mitä ihanaa se tuokaan värien maailmasta meille sisäseiniin.  Vihreä väri on ollut suuressa suosiossa  jo useamman vuoden. Täydellistä valkoista metsästetään usein. Talven aikana on haettu myös puuterisia sävyjä.

Beigen eri vivahteet tulevat olemaan tänä vuonna se juttu seinäväreissä. Kevät tuo tullessaan persikkaisempiä vivahteita ja kun päästään kesään niin todennäköisesti omenankukan vihreä viehättää meitä. Keltaisen reippaus ja iloisuus saattaa olla tänä vuonna yllättäjä, siitä ollaan jo tapettipuolella saatu maistiasia. Beigen eri värejä on vaikka kuinka paljon. Osa mieltää beigen keltaisempana ja osa enemmän harmaampana. Värit ovat hurjan pitkälle maku- ja mielipideasioita

Yleensä seinäväriä valittaessa ollaan hyvinkin varmoilla vesillä ja valitaan mieluusti vaaleampi kuin tumma ja voimakas väri. Tällähetkellä maalataan koko huone samalla värillä. Tehosteseiniäkin tehdään, mutta ne ovat vähenemään päin.

Maaliksi valitaan usein täyshimmeä, koska se on kertakaikkiaan kaunis ja pehmeä pintainen. Täyshimmeä maali on usein myös varma valinta, jos ei ole ihan varma omista maalaustaidoistaan. Täyshimmeän maalin huonopuoli on se että se ei kestä ihan älyttömästi pesua ja pyyhkimistä. Täyshimmeä maali on oiva valinta esimerkiksi, olkkariin ja makkariin.

Maalivärin valinnassa kannattaa tehdä testimaalaus, jolloin näkee miltä sävy oikeasti näyttää seinällä. Testimaalaus kannattaa tehdä juuri sillä maalilla millä varsinainenkin maalaus tullaan tekemään. Jos arpoo kahden värin välillä, kannattaa ehdottomasti valita se väri mistä itse pitää eniten. Pienin purkki mikä saadaan sävytettyä on 0,225l. Teknokselta löytyy myös käteviä 0,1l purkkeja, millä saa noin neliön kokoisen alueen maalattua.

Meiltä löytyy myymälästä paljon värivaihtoehtoja ja autamme mielellämme värin valinnassa.

Tervetuloa Muuralaan!

Eini

kauppias