EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Uusia tuotteita kevään remontteihin – viihtyisyyttä kotiin

helmi 15, 2022

Vuoden 2022 sisustustrendeissä korostuvat kodissa viihtyminen ja emotionaalinen tasapaino. Luonnonmateriaalit ja niitä jäljittelevät eloisat pinnat ovat tämän vuoden hitti – orgaaniset muodot, mukavuus ja viihtyminen tekevät tilasta kuin tilasta lämpöisen ja vastaanottavaisen.

Pandemian tuoman etätyön myötä kodista on tullut elämämme keskus entistä enemmän ja siihen halutaan panostaa arvonsa mukaisesti. Tänä vuonna muodissa ovat lämpöiset maanläheiset värit, kuten esimerkiksi ruskean eri sävyt. Lisäksi luonnolliset materiaalit, kuten kivi, nahka ja puu näkyvät kaikkialla luomassa viihtyisyyttä. Tutustu alla uutuuksiimme!

Kevään tapettiuutuuksissa korostuvat näyttävät – ja myös tuntuvat – tekstuurit. Meille Värisilmä Espoo Muuralassa kevään uutuuksista ovat saapuneet ihasteltaviksi Prestige Wallcoveringsin korkealaatuiset design-tapetit, tule tutustumaan!

Korkealaatuisesta designista ja materiaaleista tunnettu Prestige Wallcoverings tuo tänä vuonna kotien seinille näyttäviä persialaisvaikutteisia Shiraz-malliston uutuuksia sekä klassisen rauhallisen Artemis-malliston kauniit värit ja tekstuurit. Negin- ja Mirage-mallistot täydentävät ainutlaatuisen valikoimamme.

Nämä täytyy nähdä ja kokea paikan päällä!

Cole&Son:in tämän vuoden mallistossa puolestaan korostuvat vahvat värit ja tekstuurit, jotka ovat saaneet innoituksensa Afrikan luonnosta. Luonnon ilo ja maanläheisyys rentouttavat ja luovat pirteän ilmeen kotiin.

Eloisat kasvi- ja eläinaiheet luonnonsävyineen ovat erottamaton osa Ardmore – Jabula -malliston korkealaatuisia tapetteja.

Tule tutustumaan uutuuksiin liikkeeseemme!

Perinteisten paperitapettien kiinnittämiseen suosittelemme klassikoksi muodostunutta kotimaisen Pihlgren ja Ritolan perinteistä tapettiliisteriä, sitä saa myymälästämme eri pakkausko’oissa: 200g ja 400g paketteina.

Kevään remonteissa massiivihirrelle, lamellihirrelle, hirsipaneeleille ja muille sisätilojen puupaneeleille suosittelemme muovitonta ja hengittävää Colorian hirsimaalia. Luonnonöljypohjainen maali on hajuton ja helppo levittää sekä muodostaa kauniin, luonnollisen pinnan.