Vintro Supreme seinämaali

Vintro Supreme seinämaali on upea mattapintainen maali, joka soveltuu hyvin kodin hiljaisempiin huoneisiin antaen rauhallisen ja ilmeettömän taustan huonekaluille. Vitro Supreme on mukava maali maalata, se on aika paksua ja ei valu kovin herkästi. Voit maalata hyvin esimerkiksi siveltimellä, jolloin maalipinnasta tulee vähän elävämpi, tai sitten lyhytkarvaisella telalla, jolloin pinta on hienostuneen eleetön. Maali kannattaa valita aina tilan mukaan ja itse en ehkä laittaisi Vintro Supremea esimerkiksi eteiseen. Kulutusta vaativiin tiloihin kannattaa valita maali, joka kestää enemmän pesua.

Vintro Supreme on erittäin mieto tuoksuinen maali ja siinä on vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä. Vintro Supreme on vesiohenteinen, eli voit pestä työvälineet vedellä ja mikäli maalia menee johonkin mitä ei olisi pitänyt maalata, saat sen vedellä pois kunhan toimit ennen kuin maali kerkiää kuivaa. Vintro Supreme sarjassa on 45 valmisväriä. Maali on erittäin värikylläistä ja sävyt tulevat seinästä täyteläisinä esiin.

Vintro Supreme on meillä tilaustuote ja toimitusaika on noin viikko. Vintro Supremea löytyy 2,5l purkeissa ja yhden purkin hinta on 49,50€.

Tervetuloa myymälään katsomaan värimallit ja juttelemaan lisää maaleista!

Eini

2019-08-17T11:22:10+03:00