EINI HALM

[getpostincategory howmanypostbefore=2]

[getpostincategory howmanypostbefore=1]

MARICA WEGELIUS

Tutustu palveluumme

Ylös, ulos ja terassille!

touko 2, 2022

Sieltä se tulee… kevät! Nyt on aika nauttia ulkomaalauskeleistä viimeisen päälle kunnolla. Terassin pesu, kunnostus talven jäljiltä sekä tietysti öljyäminen ovat ensimmäiset askareet tehtävälistalla keväisin. Nyt on myös oikea aika aloittaa ulkomaalaukset, että kesällä päästään nauttimaan loma-ajasta täysillä.

Ulkolaatat tekevät vaikutuksen

Tiesitkö muuten, että myös ulkotiloja voi laatoittaa? Tiilien ja perinteisten kivilaattojen lisäksi ulkona voidaan loihtia näyttäviä lattioita ja tiloja keraamisilla laatoilla. Karhennettu pinta ja monipuoliset värivaihtoehdot antavat ihan uudenlaista vapautta ulkotilojen luomiseen.

Ragnon Stoneway Profido -laatat ovat saatavilla erikokoisina ja -värisinä. Aurinkoa, pakkasta ja kovaa käyttöä kestävät keraamiset laatat sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Tule tutustumaan ulkolaattoihin liikkeeseemme!

Terassiöljyn aika

Virtasen maalitehtaan terassiöljy on varma valinta jokaiselle terassille. Uudelle ja vanhalle terassille sopiva Virtasen Uusi Terassiöljy on normaalia terassiöljyä pitkäkestoisempi valinta. Voit käyttää sitä myös puunsuoja-aineella käsitellylle pinnalle. Ekologisesti valmistettu tuote sisältää runsaasti öljyä, eli se antaa kestävän, hyvän suojan puulle aurinkoa ja ulkoilmaa vastaan.

Virtasen Uusi Terassiöljy on myös sävytettävissä haluttuun sävyyn. Muista tarkistaa käyttöohjeet oikeista öljyämisolosuhteista sekä pestä terassi huolellisesti ennen öljyämistä. Kesä tulee Virtasen avulla!

Liikkeestämme saat Virtasen terassiöljyn lisäksi tarvittavat siveltimet ja pesuaineet onnistuneeseen terassiprojektiin.

Ulko- ja sisämaalaukseen

Ulkomaalaamiskauden kruunaa tietysti talon tai kesäpaikan seinien maalaus. Virtasen legendaarinen 4 öljyn ulkomaali on koeteltu saariston karuimmissa olosuhteissa jo vuosikymmeniä niin perinteisissä kuin moderneissa puutaloissa. Pellavaöljypohjainen maali on luonnollisen hengittävä eikä valu maalatessa. Ei olekaan sattumaa, että se on Suomen suosituin ulkomaali. Tule hakemaan omasi liikkeestämme!

Panun vesiohenteiset ulkomaalit puolestaan sopivat sekä uusille että maalatuille puupinnoille ulkona, niin seiniin kuin esimerkiksi ikkunapuitteiden ulkolautoihin. Laajasta värikartasta löytyvät klassikkovärien lisäksi uudet trendikkäät värivaihtoehdot. Hyvän säänkestävyyden varmistat oikealla pohjakäsittelyllä maalattavalle pinnalle. Liikkeestämme löydät värikarttojen ja maalien lisäksi valikoiman parhaita maalausvälineitä!

Sisämaalaukseen vinkkimme on, että Tikkurila on uudistanut Ajaton kuultava -värien valikoimansa, josta löytyy kymmeniä kauniita kuultosävyjä sisätilojen puupinnoille. Viimeksi kuluneina vuosina trendiksi ovatkin nousseet erityisesti hirsiseinien kuultavat väripinnat, jotka antavat puun tulla kauniisti esiin värikerroksen alta. Tule tutustumaan uusiin sävyihin liikkeessämme!