Yritys

Yritys2018-06-28T14:35:23+03:00

Espoon Maali ja Tapetti Oy

Värisilmä Espoo Muurala sai alkunsa kun Eini Riski, kauppias Veijo Pelkosen tytär, perusti uuden yrityksen Espoon Maali ja Tapetti Oy:n vuonna 2016. Aiemmin kauppa toimi nimellä Töölön Tapetti ja Väri Oy, mutta Veijon jäädessä ansaitulle eläkkeelle, Eini päätti jatkaa isänsä työtä uuden yrityksen voimin. Sukupolvenvaihdoksen jälkeen Värisilmä Espoo Muurala on jatkanut asiakkaidensa palvelua samanlaisella rautaisella ammattitaidolla kuin perheyritys on jo vuosia tehnyt.

Värisilmä Espoo Muurala kuuluu valtakunnalliseen Värisilmä-ketjuun. Kauppiasvetoisia liikkeitä on noin 80 ympäri Suomen, aina Ivalosta Ahvenanmaalle. Värisilmä on Suomen johtava sisustukseen ja pintamateriaaleihin erikoistunut ketju – meiltä saat parasta palvelua niin pintojen uusimiseen kuin sisustamiseenkin. 

Värisilmä Espoo Muurala on täyden palvelun Värisilmä-liike. Se tarkoittaa, että voimme auttaa jokaisessa kysymyksessä niin rahoituksesta sisustussuunnitelmaan kuin itse toteutukseenkin. Meiltä löydät niin ulko- ja sisämaalit, kuin tapetit, laatat ja lattiatkin. Siis kaiken, mitä tarvitset laittaaksesi kotisi kuntoon! Voit pyytää meiltä halutessasi koko remontin suunnittelun ja toteutuksen tai vain piipahtaa matkalla kotiin hakemassa yhden purkin terassin kunnostusta varten.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä niin pienet kuin suuretkin suunnitelmasi!

Yhteystiedot